reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Dzien dobry spiochy :-)

Katy ja sie podpisuję ,bo ten małpiszonek (ilonka) zeby chociaz dzien dobry nie powiedziec grrrrrrrrrrrrrrrr lanie jak ta lala dostanie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

kurcze co do twojego cyklu to lepiej niech nic sie nie robi,moze to naprawde od tych cwiczen :cool:

Lori noo na to pojawia sie i znika ....... a co do tygodnia to masz suwaczek ;-)

Liluu zima stulecia powiadasz??????????????hehehe niezle niezle znowu popada 2 cm sniegu i nikt do pracy nie pojdzie :rofl2:

Kasiues :-):-):-):-):-):-):-):-):-) oby jak najszybciej dziewczynki do zdrowka doszłi i ty tez :tak::tak::tak::tak::tak:

Rozia jak nie urok to ................ sama wiem doskonale jak to jest ,ja mojego autka tez sie musze pozbyc bo za chwole tez sie rozleci :-D:-D:-D:-D:-D

Valky zdroweczka dla synusia i gdzie sie przeprowadzacie bo ja nie w temacie???

witam sie i ja! @ do mnie zawitała,ale ja sie ciesze,bo wreszcie zaczełam nowy cykl.wczoraj miałam cięzki dzien,w pracy dostałam boli i zesłabłam. kolezanka odwiozła mnie do domu i została aż mąż wrócił z pracy,a wieczorkiem nadeszła wrescie wredota i przyjełam ją z otwartymi ramionami.jest ona mimo wszystko wyznacznikiem dla mnie że wszystko ze mna o.k. bo są cykle normalne.ciągle żyje we mnie strach że jak @ nie ma to coś jest nie tak,bo jej brak miał dla mnie nastepstwa w postaci operacji.ale w poniedziałek idę do lekarza mimo to,musze sprawdzic jeszcze raz tarczycę,bo mam pewne objawy niedoczynnosci tarczycy.poprosze go tez o dupka.ide czytac co u Was.

dzień dobry

dom trochę ogarnęłam, herbatkę wypiłam i jakiś mały głód się we obudził...to lecę poszperać w lodówce

petycję podpisuję!!!!!

hej kobitki..witam sie
wiem zaniedbuje was..ale dzien za krotki ostatnio..cos sie zle czuje ostatnio..
jeszcze otwieram dzialalnosc wiec mam troche latania..dzieci ze szkoly..obiad..jak mam chwile to siedze na allegro i prezentow szukam..bo nie chce zostawiac wszystkiego na ostatnia chwile..
ale czytam was..
pozniej sprobuje nadrobic .. milego dnia

reklama
Na dzien dobry lapie sie za dlugopis i petycje podpisuje wszystkiema konczynami :-D:-D:-D

KATY - a u dziadkow oczywiscie luzik - m herbatka ja kafka - inka rzecz jasna, mlodsze dziecie spalo a drugie szalalo - zrobil sobie kanape z krzesel i tez "spalo"
lece po malego - mial byc grzeczny bo mikolaj patrzy :-)

Do góry