reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

dziewczynki jaj tylko na sekundkę
mam teraz masakrę i nie mam na nic czasu....jeszcze ten przyszły tydzień i może będzie trochę luźniej....

valky gratulacje dla m:tak:

malami śliczny suwaczek....myślałam, że może uda nam się razem... bo tak równo do pewnego momentu szłyśmy... no ale cóż nie udało się... jeszcze katy mi została do pary z weteranek:-D może nam się uda bo my tu prawie jak dinozaury;-)

katka a jak twoje ćwiczonka??
a swoją drogą małami to ty nawet nie zdarzyłaś nic z mojej płytki poćwiczyć:-D

ja mam kryzys ale to przez nawał pracy nie mam po prostu siły ale od poniedziałku mam plan powrotu do codziennego treningu... trzeba się przed świętami za siebie zabrać co by po świętach tragedii nie było:tak:

roszpunka, ilonka śliczne te buciki, czapeczki, szaliczki tworzycie.... zazdroszczę bo ja to mam lewe ręce do tego:-(
kasia es trzymajcie się dzielnie dziewczynki!!!!

piąteczka.......

reklama
Rozia dziękujemy za wieści od Kasi :tak:

Roszpukna
:szok: jej jakie piękne buciczki :-)

Ilonko a Ciebie to już wychwalała, bo nam za bardzo w piórka obrośniesz
:-D;-):-)

Truskafffka czekamy na fotki- pochwal się obowiązkowo
:tak:

Kasiu
teraz to już musi być tylko lepiej
:tak:;-)

Hejka......

Roszpunka sliczniusie te butki:tak: Ilonka twoje tez sa cudne :tak:
Kasiu es super ze dzieciaczki pomalutku dochodza do siebie i z Toba tez bedzie dobrze:-)
Truskaffka dobrze ze juz troszke lepiej;-)
Agnes dziewczyny maja juz dzieciaczki odrobine starsze wiec pewnie i za jakis czas ciebie szydelko dopadnie :-D
Jane silownia super :tak:tylko na razie po wczorajszym pierwszym treningu czuje sie jak by czolg mnie przejechal:-D......ale jestem pelna zapalu
A ty jak przystopowalas?

A u mnie dzisiaj popoudniu znow byl mega stres........tate znow zabralo pogotowie.........nic nie pil , nie jadl, nie sikal i do tego doszlo wymiotowanie czarna mazią.....bylo naprawde zle .
W drodze do szpitala stracil przytomnosc ale po przyjezdzie do szpitala po podaniu mu lekow, i zalozeniu cewnika i podaniu krwi lekarz stwierdzil....: Mamy go!!!
Moze jutro cos bede wiedziec ....

Dziendoberek

Moje kochane dziewczynki jestem pod wrażeniem Waszych cudów na szydełku
:tak::tak::tak::tak::tak::tak: ja też kupiłam szydełko he he ale nie mam czasu tworzyc no i chyba mi sie nie uda takich cudeniek zrobić .Zależy mi tylko na kapciach dla chłopaków :-) Dziewczynki to zróbcie dla mnie takie papucie w rozmiarze 28 i 33 he he :-D:-D:-D prawie jak dla niemowlaczka:-D

Dzięki za info o Kasi kochana trzymaj sie z każdym dniem będzie już lepiej.Zyczę siły dla Ciebie i dziewczynek.A my czekamy na fotki jak juz wrócicie do domku.:-):-):-)

Męzuś wrócił , fajny wieczór mieliśmy mam nadzieje ze i wekend będzie fajny:-)

Miłego dnia moje kochane

Witam ja juz nie spie mala wczesnie buszowala ale jeszcze polozylam ja na godzine bo bylam padnieta a maly mi w brzuchu buszuje z rana jak zawsze o tej porze hehe
A tak po za tym to w poniedzialek ide do stomatologa zapisac sie na usuniecie zeba wkoncuuu bede miala spokoj mam nadzieje ze po tym nie bedzie mnie bolalo bo co ja zrobie bez tabletek hmm moze nie bedzie tak zle ;p
No i kasiu es bedzie dobrze zobaczysz male sie maja dobrze ty juz tez lepiej wiec bedzie dobrze :)

i ja podpisuję listę :)
chłopaki pewnie jeszcze śpią, ja karmię Głodzillę i siedzę w pracy ;)

Katy serce pęka.. :( na święta jedziecie do Polski?
przesyłam mnóstwo sił dla taty...
Losiczka hehe dobrze wam robią te rozłąki ;)
Rozia to czekamy na wieści o córci ;)
Sylwia a rwanie ze znieczuleniem może być? jejku współczuję tyh akcji..
Jane zapracowana bestyjko, spokoju troszkę życzę ;) i przyjdzie taki dzień..pewnie z zaskoczenia :p że nam wypalisz o II kreskach ;)
oby szybciutko to nastąpiło ;)

no i żeby wspomóc nieco nasze kochane staraczki ;)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Hej:-)

Ale was na czułości wzięło:-):-)

Marta piękny suwaczek:-)

Kasia_es
cieszę się że już jest lepiej, mam nadzieję że z dnia na dzień wszystko się ułoży i będziecie się cieszyć sobą:-)

Katy kochanie serce się kraja jak czytam:-:)-(

Ja siedzę jeszcze w piżamie w łóżku z kawą i bardzo mi sie nie chce z niego wyłazić:-), no ale też jeść się chce:-)
Wczoraj moje dzieciaki na pasowaniu sie pięknie spisały - cudowne są:happy:

:no::no::no::-:)-:)no:..........

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry