reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

melduję sie i ja serduszka moje Kochane! Kasia życzę dużo zdrówka Tobie i maleństwom.czekamy na Ciebie i fotki córeczek! Losiczka krótka przerwa zawsze dobrze wpływa na związek,bo jak sie ma codziennie ukochaną osobę to czasami zapominamy jak jest ważna,a tęsknota sprawia że widzimy jak puste byłoby nasze życie bez tej osoby.super że wieczorek udany:tak:.roszpunka buciki śliczne,a ja nie mam dla kogo szydełkować,ale może jak poczuję wenę to i ja sobie przypomnę jak to mnie babcia uczyła...a o Ilonce to już nie wspominam bo już nie robótki ręczne,tylko prawdziwe dzieła sztuki!!! malami śliczny suwaczek,cieszy oczka:-).truskafffka mam nadzieję że Mati ma się już lepiej.Rozia masz rację Kasia musi teraz dojść do siebie w spokoju,o piateczce powiemy jak wróci. ja wczoraj też filmowo z mężem,był w szoku że do pracy nie poszłam,ale od wejścia zauważył że coś nie tak.spytał tylko czy stało sie coś strasznego i czy chcę pogadać,ale wyjaśniłam tylko że bliską mi osobe spotakała tragedia,więcej nie pytał. no teraz uciekam,musze zobaczyć co mnie ominęło w pracy. Zyczę miłego dnia Kochane i ślę buziaki! buziaki005.gif

reklama
ja jestem na "posterunku" tylko jakoś straciłam wenę...

Ania to ty tak jak ja, nie chce mi się z wyrka wychodzić, mąż jeszcze śpi Maja się bawi :-)

i tak jak u Ilonki - pusto w lodówce:-)

Rozia udanej wizyty:-)

Sylwia czeka cię rwanie uuu nie zazdroszczę:tak:

Losiczko to ty masz taką nóżkę??:-) heh ja to mam kopyto... a mężunio stęskniony za żonką co:-):-)

Witam:)

Ja wczoraj zaliczyłam wizytę u dentysty:) A co do znieczulenia w ciąży to teraz są takie specyfiki,że nawet w 1 trymestrze można.

Mnie dziś już pewnie nie będzie bo mamy gości:) Brat z bratową i dzieciaczkami przyjeżdzają zobaczyć rybki:) A [otem będą marudziły,że one też chcą:) hehe.
A wieczorem to mąż dopadnie kompa i tyle:)

Także miłego dnia dziewczynki,ja uciekam do kuchni:)

Witam Laseczki :tak:

U mnie dzisiaj jakoś tak bezpłciowo...

KatyB przykro… masz może jakieś wieści? :-(

Rozia
to ćwicz tam dzielnie, czekamy na relacje oczywiście :tak:

Dziś Międzynarodowy Dzień Studenta :-) i Dzień bez Długów :eek:

truskafka ja jeszcze chciałam Tobie napisać,że współczuję cukrzycy,ale powiem Ci,że można się z nią zaprzyjaźnić, też miałam w ciąży cukrzycę insulinową:(. Są też jej dobre strony od czasu diety przestałam przybierać na wadze a mały ślicznie rósł. Jak masz jakieś pytania wal śmiało, jak będę potrafiła tak pomogę.

Oj od razu widać, że weekend :blink:

... mój niestety samotny, także puki co- zgłaszam się jako ochotniczka do pełnienia dyżuru ;-)

reklama
hej. małe śpią aja se mijsca nie mogę znaleźć

przeczytałam was ale g pamiętam

pogadajcie ze mna = potrzebny mi ktoś bez zasmarkanego nosa

Do góry