reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witajcie - znow nam odcieli prad a potem neta wiec dopiero wrocilam do "swiata" . Bylam dzis z dzieciaczkami na kontroli i nadal oskrzela daja o sobie znac wiec inhalujemy sie i smarujemy.

MALA MI - usmiechnij sie kochana teraz musi byc tylko dobrze.

Dziewczynki zrobilo sie tak sentymentalnie ze i ja doloze swoje 5 groszy. Nie myslalam ze kiedykolwiek bede pisala na jakims forum a juz napewno nie tak dlugo, a tutaj masz ci babo minal juz ponad rok a ja nie moge bez Was zyc, jestescie wszystkie kochane i zawsze moge na Was liczyc, to wielkie szczescie miec tyle cudownych kobitek przy sobie -KOCHAM WAS !!! A teraz uciekam na grupe bo nie wiem co sie dzieje.

reklama
Info od Kasi:

" Hej dziewczynki! Ja niestety nadal w stanie poważnym jestem na intensywnej terapii kardiologicznej. Czuję się średnio, ale lepiej niż w środę. Malutkich jeszcze nie widziałam :-(. Wiem, że Ala już oddycha samodzielnie, ale Hania jeszcze pod respiratorem. Teraz obie przechodzą żółtaczkę. Niestety ze względu na moje problemy z sercem i płucami nie będę mogła ich karmić :-(. Buziaki dla wszystkich! PS. A jak Malami? I co u Was? "

O Małejmi jej napisałam, ale nie pisałam jej o piateczce... Myślę,że nie jest to dobry moment na to, nie chciałam jej stresować... Co myslicie?? Oczywiście pozdrowiłam ja od Was i napisałam,że wszsystkie o nich myslimy i czekamy na nie :-)

Rozia własnie miałam tez pisać ze przekazałam dobre wieści o Martusi ale nic wiecej nie pisałam bo teraz najważniejsze aby doszła do siebie, juz i tak dość ma swoich zmartwień wiecej Jej nie trzeba dokładać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niech mysli o sobie i o dziewczynkach !!!!!!!!!!!!!!!!! :tak::tak::tak: wszystkiego sie dowie w swoim czasie , !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to ze bedzie wiedzieć niczego nie zmieni a tylko by myslała i przeżywała !!!!!!!!!!!!!!!!!!! W jej stanie to nie wskazane !!!!!!!!!!!!!!!

\Mam nadzieje ze sie nie pogniewa na Nas o to ale kierujemy sie w tej chwili Jej dobrem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ilonko nie pisz jej absolutnie ma dosyć swoich zmartwień powiemy jej jak wróci do domu pozdrów ja koniecznie i powiedz ze tesknimy :tak:

Dzieki za info Ilonko

edit
sorki tak sie zapedzilam ze nie zauważyłam że to Rozia napisała DZIĘKI ROZIA

Ostatnia edycja:
Ja też myślę ,żeby na razie nic jej nie mówić. Dobrze,że już jedna kruszynka oddycha samodzielnie, pewnie siostrzyczka szybko do niej dołączy.Kasiu &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wasze zdrówko,szybko wracajcie do nas.

Małami
suwaczek super:) i gratuluję wizyty, na następnej będzie już piękne serduszko:)

Ilonka
jakie masz kolory włóczki?

Viola zielony, niebieski, turkusowy, szary( jasny), biały( lekki ecri) ,jutro idę do pasmanterii bo muszę kupić róż i szary do tych kompletów .........

Zrobiłam dziś bucika na próbę hihi ;-) i rękawiczki bo ktoś chciał do kompletu ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry