reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Właśnie zadzwonili do mnie z t-mobile z nową ofertą:-) Przedwczoraj z nią rozmawiałam i miała mi dziś lepszą ofertę zaproponować, ale początkowo była strasznie słaba, więc podała mi 3 opcje, a ja mówię,że play ma nadal lepsze warunki niż oni mi proponują, a jestem u nich już jakieś 7-8 lat... I tym sposobem okazało się,że mogę mieć 600 minut przy nawet odrobinę niższym abonamencie i z tym samym telefonem za 1zl co proponowała mi przy wyższym abonamencie :-) Ale trzeba się ugadać z nimi,żeby coś wywalczyć :-)

reklama
hejka :)

my dziś w domu, Mati wczoraj miał gorączkę i biegunkę, nie miał z kim zostać dzisiaj więc mamy dzień wolny. Z młodym lepiej, gorączki nie ma, ale jak to mówi...wymiotuje pupką..
ale idzie ku lepszemu bo mu apetyt wraca.
Właśnie siedzi i robi zadania z książeczki a ja z herbatką do was zaglądam :)

młoda w brzuchu szaleje ;) D uchachany bo wczoraj go córa skopała :p

Rozia piękna czapa :) Bianka grzeczna, stolarz oki,...sama radość :)
Ilona zdolniacha ...a pamiętam jak dziś, jak się wahałaś czy dasz radę zrobić czapę iii co? tattaataaaaddddaaam ;)
powodzenia z prawkiem :)
Słoneczka nasze superaśne :)
Pawełek w tym sweterku obłędnie wygląda :)
moja wizyta kolejna 21.11 :)
Marta piękne kreseczki:-):-):-):-)
rozumiem że dziewczynka sie marzy? trzymam kciuki :)
Losiczka ale fajne lale szmaciane !!
Kciuki trzymam za szaleństwa weekendowe ;)
Paula pospałaś ;) widać ciało potrzebowało ;)
Domiśka fajnie że dałaś znak życia ;) powodzenia z przeprowadzką ;)
Dziama działaj szalona ;p owocnej sesyjki ;)
Joanna ehh widzę że i u was problemy brzuszkowe, oby szybko przeszło

myślami jestem przy Kasi i dziewczynkach i Piąteczce i synku.. trzymajcie się

miłego dnia ;)

Jestem jestem
Kochane dziewczynka ,chłopiec naprawde nie ma różnicy tylko żeby było :-D:-D:-D
Domiii jak fajnie ze dałaś tu znać :)))) powodzonka z przeprowadzką :) a co do czepek to Ilonka i Dziama wiec pisz do nich śmiało :)))

Losiczko a pacynki supcio hehehe,dzis mezulka witasz :-D:-D:-D
co do zebrania to Pani sie raczej od rodziców oberwało hehehehe

Rozia czyli masz wiecej na smski do nas hihi i na pogaduchy :rofl2:

martwi mnie ten bol brzucha,niby na @ niby takie rozpieranie no sama nie wiem ,ale przechodzi jak lezę

kurcze nie powinnam narzekać, bo właściwie ciąża przechodzi mi bezproblemowo, ale czasem hormony dają o sobie znać i siadam sobie , poryczę chwile i wszystko wraca do normy. Mój mąż powinien dostać medal, bo bez niego bym oszalała, wspiera mnie we wszystkich humorach, czasem widzę, że oczy mu się robią wielkie jak spodki jak patrzy na to co wyczyniam czy wygaduje hihihi ale jest dzielny! warto było podrzucić mu kilka publikacji jak kobieta w ciąży się może zachowywać :) Sam zresztą kupił mi super książkę Kaz Cooke ciężarówką przez 9 miesięcy, jest super, na luzie i z ogromnym humorem :)
Teraz jest mi cieżko, jestem wyskokim chudeuszkiem a poszło mi właściwie w brzuch więc kręgosłup mi trochę pada. Ale nie jest źle ;)
Pozdrowienia dla wszystkich!

Martuś ja akurat tak nie miałam, ale wiele dziewczyn na początku miały takie bóle brzucha jak na @, więc to jest norma... Wypij sobie meliske na uspokojenie :-) ;-):-) Na pewno z dzidzia jest wszystko ok :-) A co do tel, to pewnie :-) Teraz będę dzwonić po całych dniach :-)

domiska humory to norma, więc luz :-) No i najważniejsze,że m jest na to przygotowany psychicznie :-) Mnie na szczęście omijają póki co takie humorki :-) Także hormony nie dają mi aż tak w kość :-)

Dziewczynki jak długo byłyście na pieluchach 1?? A konkretniej tak mniej więcej ile opakowań Wam zeszło nim przeszłyście na 2 ?? Bo nie wiem jakie zapasy robić, a są teraz w realu na promocji o ile dobrze widziałam...

Rozia mój Szymon był od samego poczatku chyba na 2 może z 1 paczke kupiłam w rozmiarze 1,on sie urodził z wagą 3420 wiec nie było sensu kupowac 1

A ile ważył po urodzeniu?? Kurczę właśnie nie wiem co zrobić, bo w sumie wyjdą taniej niż dada 1 i nie wiem czy kupić, czy nie... Już 1 opakowanie mam... W sumie w razie czego, to którejś z Was wyślę :-)

reklama
Madzik 1 są od (2-5kg) a 2 (3-6kg),wiec uważam ze nie ma sensu kupowac 1 ,dlatego ja tak własnie kojarzę ze miałąm ich własnie tylko jedną paczkę :-)

Do góry