reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Marysiu to widze ze malenstwo rosnie jak na drożdzach:-)
Martus czyli apetyt dopisuje:-)??
Lilu to super ze wizyta udana:-)
Rozia tobie tez suwak zapiernicza jak tra la la :szok::-)
Truskaffka no pomalutku szykuj wyprawke ;-)
Valky ja normalnie az taka zaparta nie jestem ale czasami jak sie do czegos zlapie to mi nawet wyjdzie:-D
Losiczko 450 zl ale ile radosci z naprawionego sprzetu ;-)
Ilonka ty rzuc te czapy w diably bo prawie cie tu nie ma.......no i zdrowiej nam szybciutko:tak:
Roszpunka teraz musisz uwazac co Maksiu lapie moj bratanek na pogotowie jechal z kulkami w nosie :-D
Piateczko jak tak kochana;-)???
A gdzie Jane, Roża, Axarai, Lori, Zzagubiona
Paula moze nastepnym razem sie uda;-)

Ja poleguje w nowym łóżku.....dostalam od pani drewniane piekne łóżko idealnie pasuje do obecnych mebli ale mam zamiar je wziąć do nowego domku tylko uprzednio je wyczyszce i pomaluje na jasny kolor :-)
Ale chlopaki wracali sie po śruby a ja zmeczona leżałam na podłodze:rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2::rolleyes2:........miałam dzisiaj 3 chaty i do tego godzina (tylko) na siłce i poprostu padam na ryjek :oo::oo::oo:

KatyB no zobaczymy, co będzie to będzie :-) wiesz, że ja puki co na ogromnym luzie ;-)
a TY odpoczywaj żebyś miała siłę na przytulanki :tak::-)

Dzień dobry dziewczynki :-)

Ja standardowo nie śpię ....

Katy szalona kobieto, a jak tam w ogóle po tej siłowni, zakwasów niet?? Masz siłę na zabawy z m jeszcze ?? :-) A co do mojego suwaczka, to leci, oj leci... Zaczynam się powoli stresować jak to będzie, który szpital wybrać i takie tam...

Ja dziś na 14 ktg ( nie wiem czy to nie za wcześnie) a o 14:30 wizyta, później nalot na ikea, a później spotkanie ze stolarzem na wycenę kuchni... Także dziś będę dopiero wieczorkiem...

Martuś w związku z powyższym, daj mi znać jak będziesz po wizycie:-)

Miłego dnia Wam życzę :-)

Rozia Ty nasz ranny ptaszku :-)

nakaz odgórny: Martuś i Rozia, czekamy na relacje z wizyt i zakupów ! :tak:;-)

Ja już na szczęście kończę dyżur w stróżówce hahaha i na reszcie się wyśpię :rofl2:

Witam ja zaraz lece na wizyte az mi sie nie chce umowie sie od razu na usg i usg nerek ciekawe ile bede czekala bo usg ciazy to za tydzien bede miala a nerek moge czekac nawet miesiac jak nie lepiej ;/

Dziendoberek :-)

I ja się witam z rana.

Katy a na siłkę chodzisz codziennie??? No to na nowym łożeczku może cosik nowego z społodzicie ;-);-);-)

Ilonko Twoje czapusie powalają na kolana :-)Ach czy przyjdzie taka chwila kiedy ja zamówie taką czapunię u Ciebie :sorry::sorry::sorry:

Martuś Rozia Sylwia kciuki za wizyty żadnej innej opcji nie przyjmuje jak tej że jest wszystko ok :-):-):-)

Wszystkie Was mocno ściskam :-):-):-)

reklama
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty !!!!!!!!

Rozia&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Małami &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Sylwia &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Miłego dnia !!!!!!!!!

Ja nadal czuję sie podle
:-( nie nadążam sie przebierać juz .....:-( tak sie ze mnie leje !!!!!!!!! zalało mnie dosłownie !!!!!!!!!! :-:)-:)-(

Papi po szczepieniu bez gorączki , spał jak zawsze ładnie w nocy :tak::tak: chociaż tyle dobrego :happy:

Do góry