reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Brzuch mnie boli :-( za dużo wrażen na dzisiaj .

Moje sie nie obijały w drewnianym łożeczku wiec jakby co to znowu będzie drewniane.

Martuś jedz jedz przepióreczko Tobie nie zaszkodzi więcej kalori :-D

reklama
A ja wam polecam szukać rzeczy dla dzieciaków na tablica.pl. U mnie raz było łóżeczko drewniane ze skrzynią za 50 zł! :szok: Ale ja już miałam, bo dostałam od znajomej. A teraz mamy ochraniacz założony na szczebelki żeby Mały rączek nie obijał.

katy, turlać się nie turla. Jesteśmy na etapie nauki chwytania i pakowania wszystkiego co wpadnie w ręce do buzi:-D

wpadami i ja na chwilę!!!

losiczko niezla historia, malo smieszna niestety... głupota ludzka nie zna granic!!!
katy dajesz czadu!!! tez chciałabym być taka zaparta w swoich postanowieniach!!!
martus jedz za dwoje a nie za jedno!!! pamiętaj :tak:
roziu do co łóżeczka to podobają mi się kolory, śliczne... my nie mieliśmy w cale turystycznego (nawet na wyjazdy, jakoś też nigdy nam go nie brakowało) tylko ciemne bukowe i było super!!! młody sie wcale nie obijał bo ochraniacze miałam zawsze w komplecie z pościelą i sprawdzało się to świetnie!!! jeszcze miałam ogromną szufladę pod spodem, gromadziła co prawda dużo kurzu, ale mogłam tam upchać wszelkie papersy, chusteczki etc! SUPER!

lecę zaraz na miasto dziewczynki!!!

miłego dnia przepióreczki moje :-D

Oj Losiczko kupa kasy :(

dziewczynki czy wy myślicie ze ja ochraniaczy nie miałam :szok: Miałam dookoła łóżeczka alejak zaczęły skakać to sie o górę ranily rozkladalam koce ale to nie wiele pomagało
no nic juz nie pisze bo wychodzę na idiotke :szok::baffled:

Losiczko siok normalne :-(

byłam na grupie i nie wiem o co tam chodzi?????????????????????????????????Aniu ???????????????/

Aniu na jaka idiotke co Ty wymyslasz????

cosz ty gadasz kobito... dzieciaki są różne, wcale się nie dziwię, że wolisz miękkie łóżeczko skoro masz takie wspomnienia!

ja pamiętam jak kupowałam ochraniacze plastikowe w ikei bo mój potworaszczak zaczynał mi całe piękne łóżeczko gryźć :-)

Aniu kochana każda z nas pisze co lubi i tyle.Ja raz Kubule wsadziłam do turystycznego to własnie tam sobie nochala rozwalił o stelaż a że w drewnianym nie to wole drewniane i tyle.

A w przyszłości czeka mnie wymiana 2 silnika :-( ale tamten 9 lat szuranka wytrzymał wiec jak mus to mus :-D

reklama
hejoo

poczytałam szybko i szybko odpisuję, bo pracy trochę jest...trza się wyrobić i sruuu do domciu ;)

Losiczka Twoje hasło " wypłata męża i heja z chaty" powaliła mnie na kolana, normalnie leżałam i kwiczałam ze śmiechu hahahah
ale generalnie "przygody" współczuję
Sylwia, płukaj zębola w szałwi, powinno pomóc, tulę
Marta haha jedzenie i spanie, czyli wszystko w normie :p hihi
Roszpunka zapamietam, dzięki :)
tablica.pl
wypadałoby się zacząć rozglądać za pierdułkami wyprawkowymi :p
Rozia Super to łóżeczko i kolorki :D turkus...świetnie wygląda :)
u nas będzie i takie i takie łóżeczko, znaczy mam już zaklepane od znajomych takie drewaniane łóżeczko :)
a turystyczne chcemy kupić, bo my włóczykije weekendowi, także musimy mieć jakieś łóżko przewoźne dla małej :)
Katy szalonaaaaa bestyjko ;) ostro się wzięłaś za działanie ;)

no i kurka muszę zmykać, do potem ;)

Do góry