reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
no czasem mi się takie przygody zdarzają;-)
chyba pod prysznic spadam.... godzinę siedziałam i nadrabiałam waszą twórczość:)

właśnie m nas rozbawił:-D:rofl2: :rofl2:stwierdził, że przydałoby się jutro wcześniej wstać....sam w to nie wieży:-):-)

lasencje ja spadam spać ....jutro muszę wstać wcześniej bo trza jechać do biedry moze zostanie coś pamperaków :-) M bedzie musiał mnie "jakoś" dobudzić jak wróci :happy2::-D:-D:-D:-D

Pchły na noc :-D:-D:-D:-D Paaaaaaaaaaaaaa :*

Dziewczynki melduje sie :) pisze z tel wiec nie bardzo mam was jak poczytac. Jutro w pracy nadrobie. Dzis pierwsza noc u siebie ostatecznie sie przeprowadzilam jupi :) dobranoc szczegoly jutro

piateczka wątpię, żeby szykował.....a nawet jakby to nie bardzo może bo musi się trzymać ode mnie z daleka ..... i tu poczujcie mój wkurw:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dziś byłam u dermatologa bo od poniedziałku mi się rana na ręce nie chciała zagoić i okazało się, że mam ... tadam... liszajca zakaźnego!!!!
tylko temu na górze mogę dziękować za to, że na ręce a nie na twarzy:szok::szok:.... masakra po prostu... ostatnio nie mam dobrego czasu...

reklama
Do góry