reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
hmmmm mój zarzygał nie raz ścianę niestety :crazy::crazy::crazy::crazy::crazy: bo tak samo nie zdążył :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: :baffled::baffled::baffled: no ale chyba nie przebije go fakt ze jadąc kiedyś z Wawy z pracy zamiast wylądować w domu ( tam gdzie go chłopaki podwieźli ) znalazł sie na drugim koncu miasta w ......szpitalu :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D buuuuuuuuhahah........... karetka go zwinęła ,a teraz biedny za kazdym razem jak to wspomina ubolewa ze jechał karetką a nawet nie pamięta :baffled::baffled::baffled::baffled: i przyszła żonka musiała jechać po niego i Go odbierać z izby przyjęć - kurcze mogłam Go tam tak zostawić na calutką noc, miałby nauczkę :-D:-D:-D:-D

NORMALNIE KOCHAM WAS WARIATKI :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

LiLuu ja chyba na jutro wyciągnę jakiś kabel i schowam, bo już nie wiem co robić z tym nałogiem :wściekła/y:
a ja właśnie nie wiem czy dam radę wyłączyć termoobieg, bo jestem u K i nie znam się za bardzo na jego sprzęcie jeszcze- polecę na całość :-)

Roza_ najwyżej będę miała na co zwalić jak nie wyjdą hahaha :-D

Marysia77 hahaha padłam :-D kozie podobno dobrze wpływa na skórę :tak: a teraz zaczekamy jakie relacje zdasz nam po kąpieli w ludzkim :-p

Jak już tak mówimy co robią nasze połówki po % to ja muszę przyznać, że mój nie rzyga, bo twierdzi, że nie będzie marnował hahaha :-D ogólnie ciężko dziada spić- jeszcze nigdy nie widziałam go w stanie kiedy nie wiedziałby o świecie :baffled:
ale kiedyś jak się czymś zatruł (nie na imprezie alkoholowej) to nie mógł wytrzymać i haftował przez okno.... dobrze, że nikt akurat nie urządzał sobie spaceru :-D

Tym czasem oddalam się Kolorowych Maleńkie Wielkie ;-)

reklama
Do góry