reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Piąteczko no wiesz :sorry2: lepiej tak :-) muszę uważać Marcinek blisko :-D:-D:-D Na szczęscie śpi sam w pokoju bo chrapie a chłopaki maja inny pokój :-) .

Witam się i ja:-) w nieco lepszym humorku:tak:

Losiczko czyli jednak się mąż zreflektował:-)

Dziama nieźle, sen że ho ho....a kartonów nie zazdroszczę, ja nawet walizki po podróży nie cierpię rozpakowywać:-p

Ilonka daj znać jak rolada wyjdzie, ja to mam ochotę na curry od Jane:-)

Agnes biedak:-( może rzeczywiście uważaj na to co jesz.... ja wiem niestety co to znaczy zaparcie u malucha, walczyłam z tym długo długo....

Paula oj tam, wyjdą:-)

Marysia no no to widzę że pobyt w spa zadziałał na męza:-p

Ostatnia edycja:
hejka

dziś piję...Rybcia ze mną już 20 tygodni

uśmiałam się z opowieści:-D:-D:-D

Agnes Buziak dla Olusia, miesiąc mu już stuknął:-)
i faktycznie przejdź na lżejszą dietę, mam nadzieję że małego zaparcia nie będą męczyć
Jane ujc...to pracowicie u Ciebie
i temn liszajec ehhh..tulę i byle do przodu
Dziama ooo to parapetówę robimy:cool2::-):-p

też myślałam ostatnio o Karolinie i małej, mam nadzieję że się odezwie :) aaaa...tu już bestyjki doniosły hahaha
pozdrowienia dla Dziewczyn :)

reklama
Do góry