reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

dziewczynki jak sprawa może się oprzeć o teorię to Wam służę, jednak jeśli są jakieś drobiazgi, które nawet często nam ująć w słowach to dałam Wam nr- bo jednak każdy się w swojej sprawie najlepiej orientuje- mój małżo jak ma czasem wątpliwości to też tam dzwoni

reklama
Ada poza tym że starszy zostawał z Kubulą jak do sklepu leciałam i patrzeniu w łozeczko jak mały spał to obrabiałam wszystko sama :-) a jak sie Szymus urodził to Kubula bardzo mi pomagał.Był i jest zakochany w swoim małym bracie choć czasami w łyżce wody by sie potopili :-D.

Piąteczko to my będziemy Ci zadawały pytania a Ty bedziesz dzwoniła ok :-D:-D:-D nie nawidzę urzedowych spraw :crazy:

Roza ja wiem że im dłużej tym gorzej podjąć tą decyzję gdy Julka miała prawie rok cieszyłam się że udało mi się nie być w ciąży bo bałam się że nie pogodzę małego dziecka ciąży i studiów ..... ale że już nie długo to się zmieni. Tym czasem okazało się że jest tyle powodów by nie mieć kolejnego dziecka i wkońcu dorosłam do tej myśli i o ironio losu narazie bez skutków :-(

losiczko ja mam brata który miał 16 jak się Julka urodziła i oprócz przewijania to nie było problemu zawsze do pomocy :) pamiętam jak wróciłam ze szpitala a wszyscy już na mnie czekali i włożyłam małą do rożka bo się wszyscy bali jej nosić i dałam Konradowi i on siedzi taki dumny wujek a jak mała się zaczęła trochę wiercić to on z przerażeniem w oczach mamo co się dzieje co ja mam robić :-D:-D:-D i cóż mogę więcej rzec podziwiam organizację moich drogich koleżanek które mają dzieci w ilości większej niż dwa bo choć dwoje maluchów potrafi naprawdę dać w kość to co dopiero większa ilość :tak:
SZA-----CUN:happy2::rofl2:
Z tego wszystkiego się rozmarzyłam o maleństwu......

Martus Ty wiesz :-)

a jaki masz tam okres próbny?? Bo z tego co wiem, to ochronę masz, jeswli masz umowę na wiecej niż miesiąc... Nie wiem czy musisz go przepracować, ale na pewno umowa musi być dłuższa, także dobrze by było,żebys miała trzymiesięczny okres próbny... I wtedy idziesz na l4 i masz wyższą kase na l4 i na macierzyńskim... :-)

reklama
Do góry