reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
hejka

jakie tu super wieści
:-):-):-):-):-):-) C-U-D-O-W-N-I-E :-):-):-):-):-):-)

Marta Ogrmone Kciuki Zaciskam i to podwójnie, ode mnie i Rybci
Zobaczysz, Będzie Dobrze!!!
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

a poza tym...ja cycków do skupu nie oddaję, wreszcie jakoś wyglądają hahahaha

Paula hehe niezła przygoda z policemajstrami :p
Losiczko ;) my Ci wywróżymy ;) a wy działajcie ostro w sypialni ;)
przelew dotarł?
Agnes Mati szczęśliwy, on generalnie miał fajne podejście i dojrzale mówił że będzie się cieszył i z siostry i z brata :)
cieszy się bo jak to mówi w rodzince będzie dwóch chłopców i dwie dziewczynki więc równowaga jest hehe

no i tak sobie siedzę, a ta moja Głodzilla szaleje w brzuchu, myśle co jest? żarcie już dostała.. a Ona sie domaga żeby mamuśka wreszcie różowe fluidy posłała hehe
no to macie :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Martus mozesz.Tyle że swiadczenia bedą Ci sie należały do dnia porodu potem to macierzynski zus Ci wypłaci a wychowawczego nie dostaniesz.Może sie mylę tak kiedyś było.

Ja też sie ciesze z ciazy Martulki jak ze swojej :-):-):-) Wy też :-):-):-) czyli jak Marta w ciąży to my tez :-D:-D:-D

Ada ja odchowałam 2 i nastepną 2 se zrobiłam co by nie zapomnieć :-):-):-) wiec nie było tak żle.Teraz to byłby mały sajgonik :-)

Truskafko pewnie dotarł ale nie byłam zobaczyć jeszcze :-)

Z tego co wiem nic się nie zmieniło.Przez miesiąc pracodawca reguluje wszystko a po miesiącu zus i do końca macierzyńskiego. A muszę cię zmartwić że jak się przeniesiesz do nowej firmy to dopiero po przepracowaniu miesiąca możesz iść na chorobowe za które ci wypłacą i wiem że przepisy odnośnie kobiet w pracy obowiązują jeżeli pracowałaś w firmie (tu nie jestem pewna) 6 miesięcy

Łapę fuidy kto tylko wyślę odbieram swoją porcyjkę jedne mi nawet szkło w okularze zachlapały

losiczka ale miałabyś już jakieś wsparcie w starszych choć raz na jakiś czas z resztą odmłodziłabyś się :)

Ada ja tez chce trzecie dziecko ale nie tak szybko..... mąz juz by chciał .... co tydzien w weekend wysłu****e kiedy sie zdecyduje itd :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jak Jaś skonczył rok to podjęliśmy decyzję ze sie staramy a jak widzisz Jaś ma 3 lata a Papi sie dopiero teraz pojawił ... . troszkę sie wydarzyło przykrych sytuacji po drodzę , ale właśnie im sie dłużej mysli tym ciężej podjąc decyzję .....

Martuś moze jednak sie da jakoś to rozwiązać jescze z korzyścią dla Ciebie .....no własnie tutaj lubi być pmocna nasza babcia piąteczka :-):-):-):-D:-D:-D

reklama
Do góry