reklama
truskafffka
Fanka BB :)
hejka
jakie tu super wieści
:-):-):-):-):-):-) C-U-D-O-W-N-I-E :-):-):-):-):-):-)
Marta Ogrmone Kciuki Zaciskam i to podwójnie, ode mnie i Rybci
Zobaczysz, Będzie Dobrze!!!
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
a poza tym...ja cycków do skupu nie oddaję, wreszcie jakoś wyglądają hahahaha
Paula hehe niezła przygoda z policemajstrami
Losiczko my Ci wywróżymy a wy działajcie ostro w sypialni
przelew dotarł?
Agnes Mati szczęśliwy, on generalnie miał fajne podejście i dojrzale mówił że będzie się cieszył i z siostry i z brata
cieszy się bo jak to mówi w rodzince będzie dwóch chłopców i dwie dziewczynki więc równowaga jest hehe
no i tak sobie siedzę, a ta moja Głodzilla szaleje w brzuchu, myśle co jest? żarcie już dostała.. a Ona sie domaga żeby mamuśka wreszcie różowe fluidy posłała hehe
no to macie
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
jakie tu super wieści
:-):-):-):-):-):-) C-U-D-O-W-N-I-E :-):-):-):-):-):-)
Marta Ogrmone Kciuki Zaciskam i to podwójnie, ode mnie i Rybci
Zobaczysz, Będzie Dobrze!!!
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
a poza tym...ja cycków do skupu nie oddaję, wreszcie jakoś wyglądają hahahaha
Paula hehe niezła przygoda z policemajstrami
Losiczko my Ci wywróżymy a wy działajcie ostro w sypialni
przelew dotarł?
Agnes Mati szczęśliwy, on generalnie miał fajne podejście i dojrzale mówił że będzie się cieszył i z siostry i z brata
cieszy się bo jak to mówi w rodzince będzie dwóch chłopców i dwie dziewczynki więc równowaga jest hehe
no i tak sobie siedzę, a ta moja Głodzilla szaleje w brzuchu, myśle co jest? żarcie już dostała.. a Ona sie domaga żeby mamuśka wreszcie różowe fluidy posłała hehe
no to macie
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
Roza_
Marta możesz, co do wypowiedzenia to nie masz jeszcze paru dni na wycofanie???
Truskafffku łapię fluidki:-)
Truskafffku łapię fluidki:-)
losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
Martus mozesz.Tyle że swiadczenia bedą Ci sie należały do dnia porodu potem to macierzynski zus Ci wypłaci a wychowawczego nie dostaniesz.Może sie mylę tak kiedyś było.
Ja też sie ciesze z ciazy Martulki jak ze swojej :-):-):-) Wy też :-):-):-) czyli jak Marta w ciąży to my tez
Ada ja odchowałam 2 i nastepną 2 se zrobiłam co by nie zapomnieć :-):-):-) wiec nie było tak żle.Teraz to byłby mały sajgonik :-)
Truskafko pewnie dotarł ale nie byłam zobaczyć jeszcze :-)
Ja też sie ciesze z ciazy Martulki jak ze swojej :-):-):-) Wy też :-):-):-) czyli jak Marta w ciąży to my tez
Ada ja odchowałam 2 i nastepną 2 se zrobiłam co by nie zapomnieć :-):-):-) wiec nie było tak żle.Teraz to byłby mały sajgonik :-)
Truskafko pewnie dotarł ale nie byłam zobaczyć jeszcze :-)
Roza_
Losiczko i chyba nic się nie zmieniło w tej sprawie
haha dobre - zaraz nas mdłości dopadną:-) bo mnie już w głowie się kręci;-)
haha dobre - zaraz nas mdłości dopadną:-) bo mnie już w głowie się kręci;-)
AdaW
wiedźma :p
Z tego co wiem nic się nie zmieniło.Przez miesiąc pracodawca reguluje wszystko a po miesiącu zus i do końca macierzyńskiego. A muszę cię zmartwić że jak się przeniesiesz do nowej firmy to dopiero po przepracowaniu miesiąca możesz iść na chorobowe za które ci wypłacą i wiem że przepisy odnośnie kobiet w pracy obowiązują jeżeli pracowałaś w firmie (tu nie jestem pewna) 6 miesięcy
Łapę fuidy kto tylko wyślę odbieram swoją porcyjkę jedne mi nawet szkło w okularze zachlapały
losiczka ale miałabyś już jakieś wsparcie w starszych choć raz na jakiś czas z resztą odmłodziłabyś się
Łapę fuidy kto tylko wyślę odbieram swoją porcyjkę jedne mi nawet szkło w okularze zachlapały
losiczka ale miałabyś już jakieś wsparcie w starszych choć raz na jakiś czas z resztą odmłodziłabyś się
P
piąteczka
Gość
malami l4 możesz ciągnąć do dnia porodu- ale macierzyńskiego już nie dostaniesz- idź do nowej pracy i rżnij za przeproszeniem głupa
ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Ada ja tez chce trzecie dziecko ale nie tak szybko..... mąz juz by chciał .... co tydzien w weekend wysłu****e kiedy sie zdecyduje itd jak Jaś skonczył rok to podjęliśmy decyzję ze sie staramy a jak widzisz Jaś ma 3 lata a Papi sie dopiero teraz pojawił ... . troszkę sie wydarzyło przykrych sytuacji po drodzę , ale właśnie im sie dłużej mysli tym ciężej podjąc decyzję .....
Martuś moze jednak sie da jakoś to rozwiązać jescze z korzyścią dla Ciebie .....no własnie tutaj lubi być pmocna nasza babcia piąteczka :-):-):-)
Martuś moze jednak sie da jakoś to rozwiązać jescze z korzyścią dla Ciebie .....no własnie tutaj lubi być pmocna nasza babcia piąteczka :-):-):-)
P
piąteczka
Gość
a tak dla wszystkich co tam potrzebujecie jest super infolinia zus- można dzwonić i pytać o wszystko- 22 560 16 00
reklama
Roza_
Ada Ilonka ma rację - im wiecej myślisz tym gorzej - nasza Maja ma już 6 lat:-( i jak na złość jeszcze nie wychodzi
ZUS ma super infolinię?? - wierzyc się nie chce normalnie:-)
ZUS ma super infolinię?? - wierzyc się nie chce normalnie:-)
Podziel się: