reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

dziewczyny ja nigdy nie miałam normalnych cykli... ostatni raz 4 miesiące po tabsach nadal nie miałam @... ale nie chce już o tym więcej pisać bo jeszcze bardziej mi doliną podchodzi...

podziwiam posiadaczy takich wielkich akwariów, ja to bym pewnie mając akwarium raczje zamieniła się w hodowcę glonów... taka jestem zdolna ze zwierzętami i roślinami:sorry2:

reklama
Wizyta?jaka wizyta? :) "Pan dr ma kontuzję ręki i dziś nie przyjmuję.... położna dzwoniła do pacjentek z inf ale ponieważ Pani pierwszy raz to nie miała nr............." usłyszałam w rejestracji i tyle z wizyty miałam nerwy na maxa..... pozatym w sumie ok jutra się boję.......pogrzeb

dziama o qrwa... sorry... fest... współczuję nerwów!

u nas też pani o 13.00 z przedszkola zadzwoniła, że mam nie przyprowadzać Krzysiaka o 14.00 bo u nich w grupie nie ma już nikogo... WTF??? no ale zadzwoniła :cool:

A mój młody znowu narozrabiał w świetlicy :no: W ramach kary pisze 20 razy Nie będę niszczył zabawek w świetlicy :dry:

Dziama trzymaj sie kochana :-)

Val słonce ja nigdy tabl nie brałam ale myślę tak jak dziewczyny.Poczekaj conajmniej 3 cykle.Zobaczysz co i jak.A potem jakieś wspomaganie.I nie dolinuj sie .Zobacz ile naszych dziewczyn walczy od dawna a trzymaja fason :-D

Mężuś dzwonił a Szymon tata kiedy wracasz he he:-D szybko mu ta radość z wyjazdu taty przeszła .

Dzisiaj dzień bez maszyny a ja cały czas myślę jaką torebke wykroić :sorry2: zboczenie zawodowe :-)

Ostatnia edycja:
losiczko mam zrąbany tel bo bym Ci pokazała moje ulubione- mam dwie takie ukochane- chyba, że znajdę w necie podobne to wkleję

jedna prawie taka- do moich garniaków i sukienek w stylu biurowo wizytowym- bo w kopertówkę się zmieścić nie mogę
images

tej drugiej nie znajdę, ale ta mi się podoba- kolor niekoniecznie- ale głębokie bordo byłoby fajne
images

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Piąteczko ta pierwsza to odpada.Widziałam ja na żywo i nie powala mnie na kolana.Zreszta szyłam je Joannie i sprzedawała po kosztach bo nie zchodziły.Ta druga fajna:-)

Pomysł na etui fajny.Musiałabym mieć jakiś na wzór bo to sa rózne wymiary i wiesz co uszyje na próbe tyle ze moim znakiem ma być obszywanie wełną .Podoba mi sie ten styl i mam nadzieję ze znajdę amatorów mojego wymyślania:-)

Ostatnia edycja:
witam Kochane! pewnie wszystkiego nie nadrobię ale choc troszkę poczytam co mnie omineło:zawstydzona/y:.ja tez mam akwarium,60 litrów,zaczęławm od jednej złotej rybki,ma na imie Filonek i miał spełnić moje jedynie życzenie...czasami go straszę że jak sie n ie pospieszy to go w kibelku spuszczę:szok:,a tak na serio to uwielbiam mojego Filonka!

witaj pamela:-D
jak dla mnie to listonoszki ponad wszystko dziewczyny, jak nie mam torebki przełożonej przez ramię to na 99% ją gdzieś zostawię, zgubię albo mi ukradną :sorry2:

reklama
Ilonka dzieki że mi wpisałaś date spodziewanej @ jak mnie nie było...wypada na 3 dni przed urodzinami,dokładnie jak rok temu:sorry2:,wtedy ujrzałam 2 kreseczki,niestety szczęście trwało krótko... no i mam niespodziewanych gości,więc wpadnę potem,buziaki!

Do góry