reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

ha ha- oj jak ja pamiętam jak miałam jakieś 9 lat i byłam na kolonii w Rusinowie- wiocha zabita dechami- nad morzem- i się zakochałam z wzajemnością w koledze- miał na imię Zbyszek i był z Żyrardowa- o pół głowy niższy ode mnie. No i był - jak to śmiesznie brzmi dzisiaj- festiwal piosenki kolonijnej- i ten mój Zbynio śpiewał dla mnie z dedykacja- fałszował jak jasna cholercia- Fanatic - Czarownica OFICJALNY TELEDYSK - YouTube -HA HA i na dyskotece dostałam sztuczną różę oblaną do mdłości perfumem okropnym- OJ JAKIE TO BYŁY CUDNE CZASY

reklama
Piąteczko wyskoczyłam tylko na chwilkę do sklepu :p

butki super dla połamańca :-p:-p:-p

Truskafffka taki mój los :-D:-p ale przynajmniej poćwiczyłam przeponę :-p

Ilonka na razie to idzie pomalu ale mozesz z tego niezly biznes:tak:
Paula z tego co mowisz (bo jakos nie pokazuje mi wykresu) to moze jest cos na rzeczy?:-)
Sylwia jak tam zdrowko ;-)???
Valky jak masz cos zrobic jutro to zrob pojutrze ......ot taka moja weekendowa zasada:-D
Losiczko moj tez jakos nie plakal ze jade :-D a takiego Marcinka ma i moj :-D
Jane i jak udaly sie seksy w Home edition?????:-D
Pamela i jak necik smiga ;-)???
Paula to kiedy nastepne spotkanie z lubym:-)???
Truskaffka mowisz ze czas relaksu sie szykuje?:-D
Malami :-)
Roza jak tam twoj humor...lepiej juz:-)????

Zaraz lece nadrabiac reszte ....buuuuuuuuuu nie widac wykresow chyba bede nadrabiac po nocach :zawstydzona/y:
Zzagubiona odezwij sie jak tam po tym dietkowaniu:sorry:. Karolcia w sobote wyslalam do ciebie 2 koperty z zamowieniem :-)
Gosiulka tez dawno nie bylo, Dziamy,Agnes, Lori, A Rozia gdzie sie podziewa????Roszpunka tez sie obija

Kiedyś sie zastanawiałam co dla żony jest gorsze.Jak sie mąż wyprowadza do kochanki :-) czy do kochanka :-D

Miota sie chłopina mówie żeby se grzebień wziął he he a wczoraj włosy golił :-D .

reklama
losiczko72 hahaha nie wie co zabrać, bo przecież musi się Marcinowi podobać :tak::-D ale jestem świnia- tak wyśmiewać się z Twojego ukochanego mężusia :tak::-p

KatyB wiesz co, z tego cyklu nie jest to raczej możliwe, no chyba, że jeszcze z poprzedniego, po tej dziwnie krótkiej @
:szok: testu co prawda nie robiłam, no ale cholerka wie...
a spotkanie z moim niegrzecznym chłopem już w piątek i zostaję u Niego do poniedziałku
:-)
a jak tatuś?

edit.:
dobijcie mnie, zaraz padnę z nudów w tej pracy...
:eek:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry