reklama
P
Paula~
Gość
OGŁOSZENIE PARAFIALNE: LiLuu i dziama86 bardzo proszę o dopuszczenie mnie do swoich wykresów na enpr :-)
ilonko24 zapraszam w sumie K lubi kotlety z piersi więc nie powinien narzekać chociaż szczerze powiedziawszy to on gotuje dużo lepiej ode mnie
ja Ci podesłałam to słoneczko, bo u mnie go pod dostatkiem od rana ;-)
LiLuu czekamy na zdjęcia lub relację z zakupów :-)
Jejku, ale My jesteśmy sępy zdjęciowe
ilonko24 zapraszam w sumie K lubi kotlety z piersi więc nie powinien narzekać chociaż szczerze powiedziawszy to on gotuje dużo lepiej ode mnie
ja Ci podesłałam to słoneczko, bo u mnie go pod dostatkiem od rana ;-)
LiLuu czekamy na zdjęcia lub relację z zakupów :-)
Jejku, ale My jesteśmy sępy zdjęciowe
Ostatnio edytowane przez moderatora:
P
piąteczka
Gość
ilonka Ty to jesteś łowczyni promocji normalnie- brawo
paula jak dla mnie obiadek super- szczególnie sałatka........
ania Ty masz mało ubranek??????????????????????/
u mnie zupka już dochodzi dla małych, firanki w pralce- biorę się za okno w sypialni.........i pościel - bo mały mi wylał właśnie do łóżka pół litra soku- normalnie piana na pysku
paula jak dla mnie obiadek super- szczególnie sałatka........
ania Ty masz mało ubranek??????????????????????/
u mnie zupka już dochodzi dla małych, firanki w pralce- biorę się za okno w sypialni.........i pościel - bo mały mi wylał właśnie do łóżka pół litra soku- normalnie piana na pysku
P
piąteczka
Gość
ilonka ja sie po prostu starzeję- pozwoliłam tym potworom rządzić domem- starsze tak nie miały- będę więc chyba z punktu widzenia rodziców straszna babcią- no ale ja też mam wspomaganie w rozpuszczaniu ze strony zaraza , mam i jeszcze teraz ciotki
P
Paula~
Gość
piąteczko hahaha Ty sałatkowo-maślankowy potworku :-)
a zupa dochodzi, dochodzi, dochodzi
ilonko24 ależ ja to tak nieświadomie hahaha ale nie powiem, bardzo przydatna ta jego umiejętność, a co najważniejsze chęci do garów
a ja dzisiaj wpieprzam gotową, mrożoną pizze... w c**j zdrowo
a zupa dochodzi, dochodzi, dochodzi
ilonko24 ależ ja to tak nieświadomie hahaha ale nie powiem, bardzo przydatna ta jego umiejętność, a co najważniejsze chęci do garów
a ja dzisiaj wpieprzam gotową, mrożoną pizze... w c**j zdrowo
U mnie dziś słoneczko też. Byliśmy już 2 razy na spacerku. Maksio cały czas przespał. Ciekawe co będzie w nocy robił...
ilona, śpi ładnie grzeczny chłopczyk. Czasem sama przysnę i go nie przełożę, ale w większości śpi;-)
ilona, śpi ładnie grzeczny chłopczyk. Czasem sama przysnę i go nie przełożę, ale w większości śpi;-)
P
piąteczka
Gość
okna umyte- zupka czeka , aż małe się obudzą-a mamusia zasłużyła na drina- tak samo dobre na odchudzanie jak pizza hi hi
reklama
Witam Gwiazdy:-)
Sorki,że tak mnie nie ma, ale ja w biegu jestem od kilku dni i już u mamy jesteśmy :-) A dzis siostry moje przyjeżdżają,więc będzie jeszcze wiekszy chaos, także ja to raczej będę dopiero w niedzielę...
A tak na marginesie to jest promocja na pampersy w kauflandzie. Za 96szt rozm. 3 płaci się 44,44zl, czyli wychodzi po 0,46 gr za 1 pieluszkę :-) Te większe rozmiary też są w tej cenie, ale nie wiem ile tych pieluch jest w opakowaniach, bo nie zwracałam już uwagi. My wzięliśmy 2 za 108 szt za 49 zl :-) Może się komuś przyda :-) Promocja trwa do 7.11 :-)
Zmykam :-) Bezpiecznego święta jeśli mnie nie będzie już i słonecznej pogody :-)
Sorki,że tak mnie nie ma, ale ja w biegu jestem od kilku dni i już u mamy jesteśmy :-) A dzis siostry moje przyjeżdżają,więc będzie jeszcze wiekszy chaos, także ja to raczej będę dopiero w niedzielę...
A tak na marginesie to jest promocja na pampersy w kauflandzie. Za 96szt rozm. 3 płaci się 44,44zl, czyli wychodzi po 0,46 gr za 1 pieluszkę :-) Te większe rozmiary też są w tej cenie, ale nie wiem ile tych pieluch jest w opakowaniach, bo nie zwracałam już uwagi. My wzięliśmy 2 za 108 szt za 49 zl :-) Może się komuś przyda :-) Promocja trwa do 7.11 :-)
Zmykam :-) Bezpiecznego święta jeśli mnie nie będzie już i słonecznej pogody :-)
Podziel się: