reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Paula i obiad jak tralala !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-):tak::tak::tak::tak: sama chyba wpadnę hehe :)
Ania oki, oki :tak::-):-):-) pochwal sie jak wrócisz :-):-):-):-)

U mnie słoneczko wychodzi :happy::happy::happy: aż miło !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak::tak::tak::tak:

OGŁOSZENIE PARAFIALNE: LiLuu i dziama86 bardzo proszę o dopuszczenie mnie do swoich wykresów na enpr :tak::-)

ilonko24 zapraszam
:tak: w sumie K lubi kotlety z piersi więc nie powinien narzekać :-p chociaż szczerze powiedziawszy to on gotuje dużo lepiej ode mnie :szok:
ja Ci podesłałam to słoneczko, bo u mnie go pod dostatkiem od rana ;-)

LiLuu czekamy na zdjęcia lub relację z zakupów
:-)

Jejku, ale My jesteśmy sępy zdjęciowe
:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ilonka Ty to jesteś łowczyni promocji normalnie- brawo

paula jak dla mnie obiadek super- szczególnie sałatka........

ania Ty masz mało ubranek??????????????????????/

u mnie zupka już dochodzi dla małych, firanki w pralce- biorę się za okno w sypialni.........i pościel - bo mały mi wylał właśnie do łóżka pół litra soku- normalnie piana na pysku

ilonka ja sie po prostu starzeję- pozwoliłam tym potworom rządzić domem- starsze tak nie miały- będę więc chyba z punktu widzenia rodziców straszna babcią- no ale ja też mam wspomaganie w rozpuszczaniu ze strony zaraza , mam i jeszcze teraz ciotki

piąteczko hahaha Ty sałatkowo-maślankowy potworku :-)
a zupa dochodzi, dochodzi, dochodzi
:-D

ilonko24
ależ ja to tak nieświadomie hahaha ale nie powiem, bardzo przydatna ta jego umiejętność, a co najważniejsze chęci do garów
:tak::-D

a ja dzisiaj wpieprzam gotową, mrożoną pizze... w c**j zdrowo :eek:

U mnie dziś słoneczko też. Byliśmy już 2 razy na spacerku. Maksio cały czas przespał. Ciekawe co będzie w nocy robił...:confused:

ilona, śpi ładnie grzeczny chłopczyk. Czasem sama przysnę i go nie przełożę, ale w większości śpi;-)

reklama
Witam Gwiazdy:-)

Sorki,że tak mnie nie ma, ale ja w biegu jestem od kilku dni i już u mamy jesteśmy :-) A dzis siostry moje przyjeżdżają,więc będzie jeszcze wiekszy chaos, także ja to raczej będę dopiero w niedzielę...

A tak na marginesie to jest promocja na pampersy w kauflandzie. Za 96szt rozm. 3 płaci się 44,44zl, czyli wychodzi po 0,46 gr za 1 pieluszkę :-) Te większe rozmiary też są w tej cenie, ale nie wiem ile tych pieluch jest w opakowaniach, bo nie zwracałam już uwagi. My wzięliśmy 2 za 108 szt za 49 zl :-) Może się komuś przyda :-) Promocja trwa do 7.11 :-)

Zmykam :-) Bezpiecznego święta jeśli mnie nie będzie już i słonecznej pogody :-)

Do góry