reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
super :) mam nadzieje ze zbyt długo nie bedziesz trzymać Nas w niepewności :tak::tak::-D:-D

zakochałam sie w tych czapach ............. Czapka PANDA - Hit tego sezonu w 12 kolorach!!!!!! (2748685629) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tzn myslę aby kupić Jasiowi taką :tak::tak: to jest uniwersalna ale jak patrze na necie to i w dziecięcych te same są wystawiane także, :tak: strasznie mi sie podoba :D szkoda ze Papi na taką za mały jeszcze ..... niby wymiary bez rozciągania to ok 2x18cm i ok 20cm ale ta wysokość za duża :-( no nic najmniejszy "chodzi" w sowie od mamuśki , a Jaś bedzie w pandzie hehe:-D

No nic spadam spaciu :-) Rano muszę wstać i od razu brac sie za obiadek , żeby wcześniej zjeść, bo mąż obiecał ze zabiera nas na sklepy do ostrowca :-D:-D:-D:-):-):-):-):-):-) szkoda ze nie do wawy hehe, ale na wawe to Go naciągnę na wiosnę hihi:-D:-D:-D:-D:-D a co tam :-D:-D:-D:-D

DOBRANOC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hej!ilonko dzieki wielkie za wszystko,pewnie,ze sie nie obraze;)no i milo mi bardzo,ze sie martwilas o nas;)nie dokonczylam posta wczesniej,bo moje skarby glodne bylo;)a wiec jak yeraz przerwe,to z wiadomego powodu:)malenki ma kolki chyba,bo budzi sie z lrzykiem co 3 godziny:(ale i tak go kocham ponad zycie:*

biapl - co 3 godz. z krzykiem to sie budzi, bo jest głodny!!!! Kolki pojawiają się na ogół raz w ciągu dnia, najczęściej wieczorem i trwają czasami do godzinki albo i dłużej. Dziecko bardzo krzyczy, pręży się, podkurcza nóżki, to znów je wyrzuca - po prostu boli je brzuszek, bo ma dużo zgromadzonych gazów i nie potrafi sobie z tym poradzić.
Dacie radę - jeszcze raz GRATULUJĘ!!!

Hej. U mnie dziś śnieżnie. Jak ja nienawidzę zimy!!!! No, ale byle do wiosny, jakieś pół roku :crazy::sorry2: Dziś mamy teściów na obiedzie, m od rana przy garnkach hihi:-)

biapl
, dobrze, że się odezwałaś w końcu. Myślałam o tobie. Dołek minie i będzie bardzo dobrze,zobaczysz:tak::tak:

katy, pewnie imprezka tak udana, że dziś wypoczywasz hihi. To ja czekam na zdjęcia Fiony!!:tak:

Witam ja juz po weekendzie pracujacym wolna :)
Biapl kochana malutki jest slodkiii :)
Ja ledwo zyje glowa mnie dzis boli a bialo ze hejjjj i na zlosc jak spadl 1 snieg auto mi padlo popsul sie alternator wilgoc sie jakas dostala i sie spalil

Dzień dobry

Kurcze obudziłam sie po 7 i myślę czy ty kobieto już oszalałaś zamiast spać do bólu to ty już na nogach a tu się okazało że była zmiana czasu :tak:

Sylwia nasza kochana polska zima jak ja za nią tęsknię :-(

Roszpunko ale masz fajnego męża :tak:też bym tak chciała

życzę wam udanej niedzieli

Witam:)
U nas słońce:) śniegu niet:)
Roszpunka ja też nienawidzę zimy, poprzednia szybko nam zleciała bo czekaliśmy na Antosia.

biapl,super,że się odezwałaś,a Kian śliczny i słodki..Całuski dla niego:) I tak jak mówi Katrina to nie są kolki u Twojego synka,kolkę na pewno poznasz(oby nie) wrzask wieczorem i nie można uspokoić dziecka.

Mój synek nie zrozumiał,że śpimy godzinę dłuzej,ale przynajmniej nocka spokojniejsza i rano jak się obudził to mnie nie wołał tylko się bawił swoim oballem i urwał troczek o ochraniacza.

Aniu wiem ze u was nie ma czegos takiego bo mam tam 2 wujkow ale nigdy nie bylam w londynie u nich ale planuje tylko jeszcze nie wiem kiedy ;p a ja bym za nia nie tesknila ;/ zawsze jestem przez nia choraaaaa

reklama
Dzień dobry :-)

U mnie też biało :-) Ja bym chciała śnieg na święta, bo uwielbiam jak jest biało w święta, ale już nie pamiętam kiedy tak było :-(

My wczoraj śmigaliśmy po sklepach,żeby zrobić rekonesans w agd przed urządzaniem naszego mieszkanka :-) Musiałam wstępny kosztorys zrobić :-) Mój m się przeraził jak to podliczyłam... Nie spodziewał się chłop,że to takie koszta ....

A propos, ma któraś z Was płytę indukcyjną ?? Jeśli tak, to jaką i jak się sprawuje :-)

Miłej niedzieli Wam życzę :-)

Do góry