reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
piąteczko ja nie baluję, leżę tylko na kanapie i filmy oglądam :-)

biapl malutki piękny, jeszcze raz gratuluję i cieszę się, że wszystko dobrze się skończyło
:tak:

LiLuu ale rarytasy gotujesz
:-) normalnie same kuchareczki tutaj mamy (oczywiście poza mną) :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Paula każda z nas umie gotować trzeba tylko chcieć :) ja uczyłam się sama nikt mi niczego nie pokazywał i to było 19 lat temu bez internetu a teraz to takie przepisy są w necie że ho ho

hej Kobitki, witam po długiej nieobecności, u mnie sporo się działo, ale teraz już jestem na zwolnieniu i tak będzie pewnie do końca, musimy zmienić mieszkanie przed pojawieniem się malucha więc kocio straszny. ja czuję się dobrze ale przechodzę od stanu euforii do paniki przed porodem... No ale mam nadzieję, ze jakoś dam radę. Pozdrawiam Was cieplutko i podczytuję! Patrze jak rodzą się dzieciaczki, gratuluję wszystkim mamusią i oczywiście trzymam kciuki za staraczki!

LiLuu a no pewnie, że tak :tak: ale szczerze to ja potrafię tyle rzeczy spieprzyć przy gotowaniu, że masakra :szok: potrzeba mi praktyki po prostu :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Piąteczko a co znowu zaraz nie wrócił :)

Paula zanim nauczyłam się robić cisto drożdzowe 5 razy wyrzucałam do kosza tak że potrzeba samozaparcia uwierz mi:tak:

reklama
Do góry