reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

piąteczko podsumowanie idealne :-)

KatyB gadaj co mam przynieść do jedzenia, a będę za 5 min.
:-D

nie wiem jak Wy dziewczyny, ale ja już ładuję akumulator do miotły :cool::-D

reklama
Ja znowu przespałam cały dzień :-p co by tradycji stało się za dość :-D:-D:-D:-D

Katy super imprezka się szykuje
my w tym roku w domciu ze względu na mój stan poprzednie lata organizowałam co roku haloween ale w tym roku organizuję co innego :-p

Piąteczko jak się czujesz??

Kazda czarownica mile widziana :-D:-D:-D a do londynu lot 2 h :-):-):-)
Nic nie trza przywozic bo juz wszystko jest .....ni chyba ze wiecej wina.....tego nigdy dosc :-p:-p:-p:-p
Aniu a co organizujesz????? Chyba nie poród:szok::-D

Katy nie staraj się być zabawna :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D bo ci to nie wyjdzie i tak
a orgzniuje pokój dla naszej królewny
kurcze ale bym się do ciebie wybrała na tę imprezkę szkoda że tak daleko mieszkasz odemnie

Witajcie moje Kochane!po baaardzo dlugiej mej nieobecnosci,przykro mi,ze tak wyszlo,ale inaczej nie moglam...nadrobic Was na 1000 000%nie nadrobie,bo nie dam rady po prostu...ale mysle o Was Wszystkich codziennie :*Mielismy z mezem bardzo ciezki porod z paroma komplikacjami,ale zyjemy wszyscy,cesarka rowniez nas cudem ominela...co do wagi to sie pomylilam,maly mial 3630. Przepraszam za pomylke i prosze o zmiane w tabelce:)Dziewczynki na nk mam duzo zdjec dodanych,tutaj nie potrafie dodac...jak chcecie to zapraszam na nk;)Nazywam sie Ania Niebelski,/jak chcecie,to zagladnijcie...u .mnie deprecha sieo zaczyna...Maz od poniedzialku do pracy,a my sami...a moj to wdomu mi zawsze wszystko porobil:)Maly na razie je i spi,ale cos chyba koleczki sie zaczynaja...Karmie piersia i pomalu wygajam swojei rany poporodowe,alei musi byc dobrze;)Pozdrawiam Was goraco kochane i spadam znow,bo nasz Kianek za godzinke sie wybudzi na pewno na jedzonko,a ja jeszcze pranie musze powiesić i wyprac ze 3 maszyny,bo zesmy dzis cale pudlo ciuszkow od kuzynki
meza dostali :)

nie Piąteczko ja gotuję obiadek
dzisiaj serwuję żeberka w sosie cebulowo pomidorowym :-p ziemniaczki i kapustka kiszona na ciepło do tego ;-)

Bialp cudny maluszek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!i czekam na relacje z porodu

Ostatnia edycja:
Aha i tu Wam daje jeszcze linka,to mozecie sobie zdjecia poogladac jeszcze ze szpitala w jego 3.dobie zycia :)a wiec: www.babysmile24.com haslo:00890663.Ah idziekuje Wam Wszystkim i kazdej z osobna za trzymanie kciukow i piekne gratulacje :)Bardzo nam milo Kochane :*jeszcze raz Wielgachne Dzieki ;*a Maly fzis o 17:12 skonczyl 2 tygodnie :)Slodziak nasz Kochany:)ominal mnie jakis porod i zafasolkowanie?!?pozdrawiam:*

reklama
Ania:w piatek mialam wizyte u gina o 16.00,zbadal szyjke i powiedzial,ze jak bedziemy mieli szczescie,to maly sie urodzi 21-22 pazdziernika,no i mowi,ze maly ma 3700 a glowka 34 cm:)przy porodzie okazalo sie glowka 37,5 cm:000.Termin porodu byl na 29 pazdziernika;)urodzilam w 37 tyg.i 5 dniu ciazy:)na szczescie:)po ginie poszlam do tej kosmetyczki brwi zrobic...ok.17 bylam w domu,ide na kibelek a tam troche rozowawej wody,ale co tam...maz wrocil wczesniej z pracy,byl piatek.Zjedlismy kolacje,poszlismy

Do góry