Hej dziewczynki!
Rózia do mnie pisała, więc wpadam powiedzieć, co u nas...
Dziś miałam kolejne USG. Póki co zespół przetoczenia się nie pogłębił, więc czekamy dalej. Muszą mi zrobić jeszcze to echo serca, bo podobno serduszko większej córci robi się za duże i trzeba to sprawdzić, ale dziś się nie udało.
Poza tym podejrzewają u mnie jeszcze jedną chorobę: zaśniad groniasty.
Ostateczną diagnozę będzie można postawić dopiero po porodzie i badaniu łożyska, ale modlę się, żeby to nie była prawda, bo choroba ta dla moich dziewczynek może oznaczać wady genetyczne, a dla mnie może się skończyć nowotworem...
Roza_ mega kciuki, bo wykres masz piękny!
Malami, kochana, może w końcu Twoja ginka weźmie się do roboty! Wiesz, że jak zawsze gorąco Ci kibicuję!
Losiczko, tak mi strasznie przykro! Kochana, bądź silna!!!
Przepraszam, że nie wszystkim odpisuję, ale mam sieczkę zamiast mózgu...
Ściskam was mocno!
Rózia do mnie pisała, więc wpadam powiedzieć, co u nas...
Dziś miałam kolejne USG. Póki co zespół przetoczenia się nie pogłębił, więc czekamy dalej. Muszą mi zrobić jeszcze to echo serca, bo podobno serduszko większej córci robi się za duże i trzeba to sprawdzić, ale dziś się nie udało.
Poza tym podejrzewają u mnie jeszcze jedną chorobę: zaśniad groniasty.
Ostateczną diagnozę będzie można postawić dopiero po porodzie i badaniu łożyska, ale modlę się, żeby to nie była prawda, bo choroba ta dla moich dziewczynek może oznaczać wady genetyczne, a dla mnie może się skończyć nowotworem...
Roza_ mega kciuki, bo wykres masz piękny!
Malami, kochana, może w końcu Twoja ginka weźmie się do roboty! Wiesz, że jak zawsze gorąco Ci kibicuję!
Losiczko, tak mi strasznie przykro! Kochana, bądź silna!!!
Przepraszam, że nie wszystkim odpisuję, ale mam sieczkę zamiast mózgu...
Ściskam was mocno!