reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Marysia - ja podbijam!!!! Kuba spał od 22 do 8 (spałby dłużej, ale musiałam podać mu antybiotyk i go obudziłam).

W dzień mój smyk tylko podsypia tak po 15-20 minut, ale w nocy jest OK.

reklama
losiczko strasznie mi przykro :-( Tulę :*

Ilonko ja choć spała dziś do 13 ( znowu :szok:) to i tak nie mam tyle siły i energii co Ty :-) A i już Ci uzupełnię dane do tabelki najbliższa wizyta jest 30.10 :-)

Katrina to Kuba nieźle Ci śpi:-) Tylko pozazdrościć :-)

Malami dobre :-D

My właśnie wróciliśmy z zakupów, bo mój m stwierdził,że musimy jechać kupić jakieś bajki dla Bianki,żeby mógł jej już czytać :-) To kupiliśmy :-)

No KATRINA gratulacje dla slicznie spiacego synka - jak Anecia sie zbudzi to jej o tym powiem ze kolega ja przebil :-) to moze powalczy dzis w nocy o nowy rekord ha ha ha - OJ BIEDNY MOJ CYCUS DZIS BEDZIE WYSSANY :-D

LOSICZKO - wspolczuje kochana, trzymaj sie.

moje ostatnie wypociny :-D

czapa.jpg czapaa.jpg hehe :-)

Aniu no i zleciało...... super ... !!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D

Losiczko tulę,trzymaj sie kochana

Ilonka ale tweety ma świetną czapę:)

Truskafka gdzie ty widziałaś 7 miesięcy u mojego synka:szok::szok::szok:? hihi 7 miesięcy do roczku:)

ania no jeszcze chwilka dosłownie :-) A co z tymi zdjęciami ??

ilonko czapka super :-) A może zrobiłabyś taka dla mojej Bianki, tylko fioletową ??:-)

reklama
Do góry