reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
hej witam i ja! znowu mam nadrabiania. oj ale produkcja nie macie litości.

my dzisiaj na wizycie u lekarza. wszystko ok. mamy skierowanie na bioderka i 21.11 idziemy. pani doktor pochwaliła Olinka naszego ze taki okaz zdrowia. oby tak dalej. wrócił do wagi urodzeniowej więc ok bo dużo stracił.

katy
ty ale smakowitości gotujesz. tego kuraka też muszę sprobować

lori kciuki za ten cykl.

truskaffka
gratuluję udanej wizyty. teraz czekamy na usg połówkowe aby poznać kto tam mieszka u ciebie

marysia
zdrówka dla dzieciaczków

reszta później bo małż wrócił z pracy i obiad musze wydać

hej laski podczytywalam ale nie mam czasu odpisac bo czekam na kolezanki :-)

No i dzisiejszy obiadek;
Ryba w kruszonce z pistacji , chilli, cytryny z puree z groszku :-)
IMG_1321.jpg

witajcie

Ilonka - ja zaczęłam podawać jabłuszko ze słodką marchewka, bo takie słoiczki tu udało mi się kupić (polskie oczywiście), potem udało mi się kupić jabłuszko z brzoskwinią i z bananem - najbardziej Kubie smakowało jabłko z marchewką.
Jak masz możliwość, to najpierw możesz samo jabłuszko., Zresztą możesz kupić jakieś smaczne jabłuszka i sama zetrzeć (na szklanej lub plastikowej tarce), ja niestety nie mam tutaj dobrych jabłek. W ogóle te owoce są do d... ładnie wyglądają, ale smaku zero!!!

Jestem dziewczynki :-)

Tak sie maseczkujecie, że ja też sobie postanowiłam dzień dobroci dla zwierząt zrobić i pojechałam po masexczki i będę się dziś pieknić :-) Od stóp do gło się zrobię ( o ile będzie mi się chciało, bo u mnie to różnie bywa ) :-D:-D:-D

katrina a jak Twoje dzieiciaczki, lepiej już ??

piateczko to mówisz,że masz sajgon w domu ?/ :-)

truskaffka no to super,że wszystko ok :-) A to małopłytkowośc będziesz miała pod kontrolą i będzie git :-) A co do tych kłamstw, to nie będę sie doszukiwać i założę, że prawdę mówią, a co mi tam :-D:-D:-D

reklama
Piąteczko niestety nie :no:

Ogłaszam że pokój dl naszej córuni został pomalowany i wszystko już stoi w nim teraz tylko znaleźć najlepsze ustawienie dla mebli i pozostaje mi tylko poprać i poprasować ubranka !!!!!!!!!!!!!!! I czekać na szczęśliwe rozwiązanie

Pozdrawiam was serdecznie Dobranoc

Do góry