reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

23904_10151280171921796_1612450025_n.jpg hahhaha polałam sie :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

dziama na spontana najlepsze wypady są :tak::tak::tak:
Paula daj linka do tej glinki :D PLIIIIIIIIIIIS :-):-):-) chłopaszki moje grzeczni ........... nawet ten największy tez :-D:-D:-D:-D

NIe mówiłam Wam ale jak była tescxiowa w niedziele wycałowac synusia na urodziny to nie mogła sie nachwalić Pawełkiem . ze taki grzeczny, ze sie do każdego uśmiecha , jest taki radosny ....... i nagle tak spojrzała na mnie .. i powiedziała ze Papi to największa moja nagroda za wszystkie cierpienia .......... A ja myslałam ze sie poryczę :sorry2: NO ale przeciez to prawda, to mój wspaniały aniołek jest !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIe zamieniłabym Go nawet i na 2 dziewczynki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak:

Małami dawaj, dawaj do mnie ............:-D

Ostatnia edycja:
reklama
dziama ja miałam weekend ciut burzliwy- nie wiem czy byś chciała taka wkurzoną zjawę ogladać

katy ja juz pędzę- u mnie niestety wyżera dopiero w sobotę

i co jeszcze to ja miałam napisac skleroza??????

a zrobiłam sobie tego pilinga z kawy malami i super kurcze

malami a mnie właśnie cosik ta clarena nie podchodzi

właśnie siedzę z zielona na pysku i wygladam jak żaba w sadzawce- ale ściąga

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Piateczko mi narazie pasuje ale zobaczymy,generalnie ja mam problem z kremem tzn z dobraniem kremu do twarzy masakra normalnia :zawstydzona/y: ,a co do peelingu to widzisz prawie sama natura heheheh :-D

malami bo ja nienawidze niczego co się ciągnie jak gluty albo wchłania Bóg wie ile- a po tej kawie miałam takie uczucie nawilżenia

ja z tej clareny to miałam takie sorbety pachnące- chyba z clareny- leżały i straciły wazność

Dzień dobry :-)

Ja już po pierwszym daniu :-) Dziś był krem z dyni był :-) Pierwszy raz robiłam i jadłam i nawet dobra wyszła :-)

Malami daj znać szybko po wizycie :-) A co do peeleingu z kawy to ja na paszczę robię, bo też mi kiedyś koleżanka o tym powiedziała i też barzdo lubię :-)

Pamela przykro mi , ale trzymam kciuki,żeby ten cykl był ostatni :-)

Katy ja miałam wczoraj robić te placuszki, ale już byłam tak objedzona,że by się nie zmieściły, więc dziś zapodam :-)

Ilonko ale tą glinkę z bielendy, to powinnaś dostać w większości drogerii... Także popatrz sobie :-) I co do tego odbierania urody przez ddziewczynki, to u mnie się nie sprawdza, bo nic mi nie wyłazi na paszczy, a ludzie mówią, że wyglądam dobrze i że ciąża mi służy :-) No chyba,że kłamią w żywe oczy:-D:-D:-D

No i tyle zapamietałam... Idę drugie danie robić Gwiazdy :-)

Piatalku ja tez nie lubie wynalazków dlatego ta kawa mi pasuje i masz racje nawilża :tak:i ogolnie przyjazna dla skóry,proste domowe sposoby są dobre hehe,jak jeszcze bede miala jakies newsy w tej dziedzinie napewno dam znać :D
z clareny mialam jeszcze peeling cukrowo kawowy ale strasznie tłusty był ,generalnie fajna skora po nim była ale ciezko było go spłukać a jak moj chłop sie nim napilingował :szok: zostawiał slady bosych stop pozniej wszedzie heheheh a ja przez tydzien podłogi doprowadzic do porzadku nie mogłam bo cholerstwo było tak ciezkie do zmycia hehehehe

Rozia dam znac dam :tak: ide to tej mojej i licze na szybką drożność :-D

Ostatnia edycja:
reklama
a zapomniałam- oglądałam właśnie zaległego X factora edycję amerykańską- britney spears jaka ma paszczę wstrętna jak się przyjrzeć

Do góry