reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
No jestem po basenie:-)....udalo mi sie namowic moich domownikow ......1h 20 min w wodzie super...............................:-):-):-)
Lori polozylam na rozbitej piersi szpinak (ja mialam mrozony) na to polozylam podsmazony czosnek, kawalki sera feta i pokrojone pomidorki(suszone na sloncu) zwinelam i obtoczylam w mieszance suszonych granulowanych warzywach ......w folie i do piekarnika na jakies 20-30 min ........doprawic mozna wedle uznania ale ze feta slona to ja nic nie dodawalam :tak:
Rozia maz cie nie pozna po tych zabiegach:-)
Ania no ja nadal czekam na ta kawke:tak:......bo pozniej to nie wiadomo kiedy sie spotkamy .........no i na zdj pokoiku :-)

Rozia - aaa dziękuję, już jest zdecydowanie lepiej. Alinka ma jeszcze troszkę katar, a mały po antybiotyku odżył i spokojnie odkasłuje. To już nie to samo dziecko co jeszcze 2 dni temu.

dziama86 oj tosz to szkoda… ale co się odwlecze to nie uciecze ;-) :-)

Malami123 kurcze dzięki wielkie, na pewno wypróbuję, bo już sama nie wiem czego używać, żeby się to dziadostwo nie rozprzestrzeniło
:baffled:
do tej pory używałam z Pharmacerisu T, ale stwierdziłam, że za przeproszeniem ***** to daje, jedynie podkład jest fajny, bo taki „leciutki”
:tak:
Jak po wizycie?
:confused:
ja niestety mam daleko do Warszawy więc nie pomogę
:sorry2:

ilonka24 proszę bardzo BIELENDA Eco Care maseczka z zieloną glinką (2725455568) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
:tak:
a to jak ten największy grzeczny to już jest COŚ
:-D

truskafffka cieszę się, że na ogół wszystko z Wami w porządku
:-)

-Lorelain- powodzenia
;-)

KatyB mimo iż nie jadam ryb, to ta wygląda tak, że za chwile nie zatamuję ślinotoku
:-D

piąteczko słuch ma jeszcze dobry po wojażach z zabawkami?
:-);-)

Dzieńdoberek :-D:-D:-D:-D

Mąż oddelegowany do pracy..., zakupy zrobione.... obiad juz mam podszykowany , tylko usmażyć mielone i zrobić sałatkę :-):-):-):-) Dzieci własnie wstały, biorę sie za sprzątanie i bede sie byyyyyyyczyć do konca dnia :-):-):-):-) a co tam.... należy mi sie tez hehe :-D:-D:-D

Katka ale TY robisz pyszności ........ zapytam jak i Paula zapytała .... nie chcesz przypadkiem zamieszkać i u mnie :-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: u mnie zawsze dylemat co zrobić... a mam zawsze chęć na coś nowego , na nowego smaki :tak::tak::tak:
Lori a ja myslałam ze sie juz staraliscie ... ale ze mnie niewypał :sorry::sorry::sorry::-D:-D:-D w takim bądź razie KCIUKI ZACIŚNIĘTE , U STÓP I U RĄK HEHE &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& DZIAŁAJCIE OWOCNIE .......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak::tak::tak::tak::-):-):-)
Agnes super .... niech sobie rośnie zdrowo małe słoneczko !!!!!!!!!! :tak::tak: widać ze cycuś syty :-D
Anulka no to teraz czekamy na efekt końcowy gniazdeczka księżczniczki :):tak:
Truskawa a ja myslałam ze moze luknie gin między nogi rybci....:sorry: no ale czekamy na połówkowe w takim bądz razie :-D:-D:-D

Małami jak po wizycie u gina ????????????????

zastanawiam sie czemu jeszcze sie biapl nie pojawiła u nas :szok::szok::szok::szok::szok: mam nadzieje ze wszystko dobrze u nich !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A ja też polecam szarą glinkę z Ziaji.......... wczoraj zapodałam sobie na ryjek i naprawde świetna :tak::tak::tak::tak::tak: w rossmanie 1,5zł a starczy na 2 razy .... wczoraj poszła cała bo i jeszcze jedną gębusie wysmarowałam heheh :-D:-D:-D:-D:-D:-D

MIŁEGO .......:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witam się i ja ,niewyspana:(

Właśnie też myślałam o biapl,może by któraś wysłała do niej smska z pytaniem jak się czują i co u nich słychać?

Katy niezła z Ciebie kuchareczka, pozazdrościć:-D

Ja to staram się jak najszybciej i najprościej gotować:) Dziś na obiad gulasz z łopatki z pieczarkami od wczoraj i właśnie już myślę co jutro na obiad.

Ilonka a jak Twój wykresik? bo ja tam nie mogę spojrzeć.

Witam się czwartkowo ::)
Ilona- kogo wysmarować tą maseczką? Matuchno jaka Ty jesteś zorganizowana podziwiem Cię za to :)
Katrina - dobrze że dzieciaczki już lepiej:)
Katy- uwielbiam basen ale samej mi się nie chce jeździć.Latem mam na podwórku a zimą obchodzę się smakiem zazwyczai.
Losiczko- hop hop jak się czujesz?????szurasz torebki czy pacynki?ciche dni już zażegnane czy m wyprowadzony do marcina ?:)
Piąteczko- jak słuch i system nerwowy?
Ania- pokazuj zdj koniecznie królestwa Lily

Edit- Viola czemu niewyspana? Antos dał czadu?

reklama
I ja się witam z rańca :-)

Ilonko Ty mnie rozbrajasz - już masz obiad gotowy.... Ja niby też, ale tylko dlatego,że z wczoraj mi został tak jak Violi... W kompleksy mnie wpędzasz...

Miłego dnia :-):-):-)

Do góry