reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Roza_ ja właśnie chcę zakupić zieloną i białą, bo po odstawieniu tabletek anty mam lekkie problemy z cerą... :-( tylko właśnie poszukuję dobrej i sprawdzonej firmy :tak: niekoniecznie super drogiej ;-)

piąteczko udanego wypadu :-)

hejka

poooospałam dziś cudnie, a jak oczy otworzyłam znajomi dzwonili co robimy i czy mogą wpaść hehe no to mamy spontanicznie zaplanowaną niedzielę :) Mati w siódmym niebie...bo to Jego Kochana Natalka przyjeżdża :)
Częstuje zatem murzynkiem...bo potem już nie będzie czym hahahaha

u nas pogoda śliczna, słonecznie, cieplutko, powłóczymy się nieco ;)

Agnes
pięknie sobie radzicie z Olkiem, wiadomo że ten pierwszy okres łatwy nie jest, musicie się siebie nawzajem nauczyć, ale serio możesz być z was dumna ;)
Viola no tak jest, z ciąży potem tych kopniaczków najbardziej brakuje, więc chłonę teraz te chwile i upycham w pamięci ;)
fajny wózeczek :) i praktyczny a to najważniejsze :)
Katrina Witamy, nie marudzić tylko pisać proszę co u was ;)
współczuję nocki
Piąteczka haha mówisz że krucho dzisiaj ...:-D
to się poszalało...ujć doczytałam, nie lubię jak na imprezach takie akcje wychodzą..ehhh
a scenę też bym zrobiłaaaa ooojjjj ziemia by się zatrzęsła...
no i ogólnie...laska dzifffna:baffled:
za to mama obłędna :D
no i też przelewam na papier co mi leży an serduchu jak nie mam siły gadać, pomaga
czuję godzenie u was ...piękne będzie hihi
Losiczka zdrówka, padłam znów z tymi lodzikami od Marcinka:-D

Chłopów ustawicie ...spokojne wasze rozczochrane, tupnąć nogą od czasu do czasu trzeba

Roza nooo:szok: nie wiem jak to się stało:szok: :-D
Paula no widzisz, zdroworozsądkowe podejście masz ;)
Ilona miłego dnia, u nas też pięknie :D
Dziama szalej:cool2:

Miłej niedzieli ;)

Ilonko wszystkiego naj dla M :-) Niech chłopina zdrowy rośnie ;-) I grzeczny :-)

Piateczko też nie lubię imprez z takim zakończeniem ... A co do rozgrzeszenia, to moje masz całkowite :-) Ja swojemu kiedyś akcję ( co prawda małą, ale jednak ) zrobiłam o to,że pocałował jakąś swoją koleżankę (którą ja pierwszy raz na oczy widziałam ) w rękę, bo mojej mamy nie całuje w rękę na przywitanie, a jakieś obce baby będzie całował :-) Co prawda to dawno było, ale do tej pory pamietam :-) Ja to w ogóle mam silne poczucie własnej przestrzeni i nie lubię jak mnie obcy dotykają, więc nie podoba mi się też,żeby mój m obce baby dotykał :-) Taki mam odchył :-) A tym bardziej jakieś zbliżenia ze swoją byłą ... Także ja jestem po Twojej stornie :-)

Paula ja Ci też polecam te z bielendy, bo są barzdo fajne i ta zielona jest właśnie na syfki i takie tam... Z tym,że nie ma chyba maseczki z glinki silikonowej czy Peel off ( czy jak to się tam pisze :-) ). Glinka ma to do siebie,że to taka papka się zrobi...

losiczko rozwalasz mnie :-)

reklama
Do góry