reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Piąteczko - no to będą jakieś przeprosinki :) Mój ostatnio do rany przyłóż jak mu na ambicję wjechałam że zaniedbuje mie ostatnio jak 19 lat po ślubie...bo mu się zabieganie i romantyzm wył. Uroniłam łezkę i już jest inaczej :)
Paula- ale nie za wcześnie w tym sensie co napisałaś :0) w cyklu za wcześnie heheeh chyba jeszcze żadna nie zaszła w4dc :) ok mogę być pierwsza nie ma problemu
Róża - a jak sie Ty czujesz?

dziama86 oj ja gapa, no faktycznie, przecież Tobie dopiero co skończyła się @... :tak:
a jak długo jesteście ze swoim połówkiem? bo mój to chyba też zaczyna popadać w syndrom "stare dobre małżeństwo..." :crazy:

piąteczko jaka z Ciebie biurokratka, wszystko na papierze hahaha
;-):-D

edit.: Roza_ znam ten ból, mój to też nałóg :angry:

dziama86 a to widzę, że mój ma prawo do tego... :tak: bo My już prawie 3... muszę mu chyba kubeł zimnej wody wylać na głowę co by się nie rozpędził za bardzo :-D

edit.: Roza_ mój to jak gra na psp3 to też czasami popatrzę... ale czasami to mnie coś trafia jak przegina
:tak:

reklama
Do góry