reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Piateczko ja posprzatalam cała chatę ledwo żyje ;( umylam podłogi postawiłem mopa w drzwiach żeby nie chodzili to wiesz co robią przekraczają tego mopa normalnie siedzę i rycze

asia dzialaj ja tez jestem w trakcie, juz prawie finish'uje:tak:
ania mam nadzieje ze mimo problemu wszystko pojdzie po twojej mysli!!!
piateczko ja tez jestem ale na chwile, malz wyszedl do piekarni a ja koncze rosol i pisze...:cool2:

ja dzis mam dola bo narobilam sobie nadziei wczoraj po wygladzie mojego wykresu a dzis juz mi przeszlo... ubzduralam sobie ze ten pierwszy cykl po tabsach bedzie najwazniejszy, jakis efekty odbicia czy cos... nawet lekarka mi mowila ze przy moich policystycznych jajnikach mam sie cieszyc ze mam chociaz jedno dziecko... akurat teraz mi sie to przypomnialo:-(

spoko piąteczko, na pewno mi przejdzie:sorry:...

mam tylko jeszcze jeden problem... tak sie nakręcam mierzeniem temperatury że budzę się co chwilę w nocy i właściwie już potem nie wiem, która temperatura jest zaburzona a która nie... zastanawiam się czy mi to przejdzie po jakimś czasie, czy lepiej odpuścić mierzenie temperatury???

Valkyrie przejdzie ci to chyba każda z nas to miała niestety tak to jest jak się poważnie podchodzi do sprawy
będzie dobrze zobaczysz głowa do góry

Aniu doszło w koncu do tego małego rozumku tego kolesia ze czas sie wynosić :-D i dobrze .....to teraz czas urządzać gniazdko dla Lily :-):-):-)
Rozia zdrówka kochana .....!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Roza zdrówka dla Majki !!!!!!!! :tak::tak::tak:

Czekamy na efekty waszych malowań , przemeblować itd :-D:happy::happy::happy:
piąteczko w cale sie nie dziwie jakbym i Ja Twoją całą chatę miała odkurzać to pewnie bym tylko tyle zrobiła bo na nic wiecej bym nie miałam siły :-D:-D:-D:-D:-D Udanej zabawy kochana juz teraz życzę !!!!!!!!!!!!! Bedzie sie lała weselna strumieniami hehe:-):-):-)

Valkyrie bedzie dobrze , nie wszystko nam przychodzi ot tak, czasem trzeba cierpliwości... a na to warto czekać ....... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak::tak::tak::tak:

Powiem Wam ze ja jestem troszkę załamana ......... moja psiapsiółka walczy o dziecko chyba jakoś 1,5 roku jak nie dłużej juz.... mąz bierze witaminki aby wzmocnić armię , brała przez 3 cykle CLO i nic.... ciągle albo bezowulacyjne cykle albo sie nie udawało ... teraz jak poszła z wynikami męza do lekarza , jak powiedziała ze okresu nie ma, brała lutkę ale nie wywołało to okresu to choooop ją na usg ,, okazało sie ze jest pęcherzyk jakiś wodnisty.... kazał szybko robić bete , kurcze jakie miałyśmy nadzieje ze to ciąża, ja sie tak cieszyłam ze w koncu im sie udało bo na bank to ciążowy , beta ujemna okazalo sie ze to torbiel , skierowanie na szpital ........ normalnie płakać mi sie chce jak o tym myslę ..... tak bardzo im kibicuje ... a tu ciągle mają pod górkę , ale wierze ze zajdzie w ciążę niebawem !!!! Tylko trzeba cierpliwości .. której coraz mniej tak naprawde ..ehhhhhhhhhhhh

Ja juz szarlotkę upiekłam ;-) :-) ciasto na pizze i składniki gotowe ....:) teraz odpoczywam do 16, po 16 ma przyjechać m .. :happy:

Oł jeeeee :-) ale pospałam :tak: później zjadłam, zrobiłam sobie gorąca kąpiel i przyszłam Was trochę pomęczyć w ten piękny, słoneczny, jesienny dzień :-p Taka jesień jest cudowna :-)

piąteczko no a jakże, GPS musi być
:cool2: nie dziękuję, żeby nie zapeszyć :tak: udanej imprezki Kochana ;-)

ilona24 no racja, z przymusu nic nie ma, a ja lubię niespodziewajki
:-) grzeczna dziewczynka z Ciebie i jaka robotna :tak:

losiczka72 szybkiego powrotu do zdrowia
:tak: myślę, że okład z jajeczek pomoże hahaha :-D

Valkyrie proszę mi nie smutać, bo będą baty na gołe dupsko!
;-)

LiLuu no widzisz, jednak okazało się, że trochę kumaty jest
:tak: super ;-)

Rozia generalnie nie chce mieszkać z nim zanim nie pocznie jakich kroków dalej co do naszego związku i nie koniecznie chodzi o ślub, ale o jakąś deklarację
:tak: wiesz jak to chłop, ja się teraz wprowadzę będzie wszystko pięknie, ładnie i on tak się do tego przyzwyczai, że będziemy sobie tak żyli o innych nazwiskach do usranej śmierci :eek: ale tak jak już pisałam wcześniej- nic na siłę, niech chłopak sam zdecyduje kiedy będzie gotowy ;-)

joanna35 mam nadzieję, że zobaczymy efekty Waszej pracy?
:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Posta mi wcieło:wściekła/y:

Ilonka kurka szkoda tej koleżanki:no:. nie rób mi smaka kochanie:happy:

Ania to kuruj chłopa i .....kopa:-p. Co do podłóg to dzis mój tata wlazł w butach na podłogę jeszcze mokrą i błota naniósł:wściekła/y: myślałam że mu mokrym mopem plasnę

Val działaj, jeszcze jest szansa na owu... ale doskonale cię rozumiem , też mam pcos i cykle bezowulacyjne, obejrzyj sobie - cały czas nadzieja na skok a tu porażki same:tak:.
Od tego cyklu jestem na CLO i pęcherzyki ładnie rosną- były dwa i pękły:-) ja zmieniłam lekarza i się za mnie wziął. I kochanie jak ci tak powiedziała to ją zmień:tak:

Paula czas relaksu:-):-) ja to sobie drzemkę trzasnęłam:-)

Ostatnia edycja:
Do góry