reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

agnieszka ......ja to dziś myslami zwołuje dziewczyny....... myslałam o Tobie dziś ...... i nawet sie przyznam do Ciebie ........ masz szczęscie bo miałam Cię usnunąć z tabelki :sorry2::sorry2::sorry2: tak długo sie nie odzywałaś... zapomniałaś zupełnie o nas także.........:sorry2::sorry2::sorry2: ale fajnie ze jednak TY o nas pamietasz i dałaś znać :) powodzenia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja czekam na P ....... pewnie bedzie niebawem ...... ale dziś bez szaleńst oczywiście , grzecznie pójdziemy spać :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: :-D:-D:-D:-D

agnes buziaki dla Olusia :tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-)

reklama
Hej dziewczynki :-)

Prosiłam jak dzieci, produkujcie optymalnie, a tu co widzę?? ledwo ogarnęłam, większości nie pamiętam, więc jak coś, to od jutra jestem na bieżąco :-p

Kasia myślami jestem z Tobą!!!! Na pewno wszystko będzie dobrze !!!!!!!! My babeczki jesteśmy silne i na pewno dziewczynki dadzą radę :-)

Aga to powodzenia :-)

To tak na szybko by było tyle... Odezwę się jutro, a tymczasem kolorowych :-)

Bianka tez pozdrawia :-) Kurczę właśnie zauważyłam,że weszłam w 7 okienko ... "Nieuchronnie zbliża się ku dorosłości" cytując klasyka :-D;-):-D

Dobra, zmykam:-)

No... Goście ululani, teraz chwila dla mnie :-)

dziama86 dziękuję za współczucie, ale szczerze powiedziawszy to ja u dentysty się relaksuję
:szok: być może tak do tego podchodzę, bo nosiłam aparat kiedyś 2,5 roku tak więc comiesięczne wizyty, po ściągnięciu plombowanie zębów, więc podejrzewam, że chyba zdążyłam się po prostu przyzwyczaić :tak: jeszcze do niedawna bałam się tylko chirurga stomatologicznego jeżeli chodzi o zęby, ale ostatnio też go „zaliczyłam” tak więc i on mi nie straszny :-D
generalnie gdyby któraś miała ząbki „do roboty” to ja mogę z chęcią iść za nią
;-)

Valkyrie mój K też studiował na Usiu Siusiu
:-D a mój wujek tam wykładał ( w sumie może nadal wykłada sama nie wiem) może miałaś „przyjemność”... :nerd:

agnieszka_dk ja niestety nie kojarzę, bo jestem tutaj od niedawna, ale witam Cię serdecznie i powodzenia życzę
:tak::-)

ilonka24 i jak tam były te szaleństwa czy grzecznie każde z Was spało pod swoją kołderką?
:-D

ja już powoli odliczam minuty kiedy wreszcie będę mogła położyć się w swoim łóżeczku :tak: postaram się szybko wyspać i zagościć tutaj :-D

edit.: wiecie co Babki, tak sobie rozkminiłam dzisiaj, że pierdzielę, nie będę tego mojego chłopa do niczego zmuszała ani na nic go naprowadzała, jak uzna, że to ten czas to sam zrobi co będzie chciał
:tak: najwyżej będziemy sobie tak razem, a jednak osobno wegetować do śmierci ;-) :-D Kochany jest to mogę na Niego jeszcze trochę zaczekać :cool2: Tak czy siak kiedyś Wam się pochwalę :tak: AMEN!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam :*
Paula i masz rację .........:tak::tak::tak: niech to sie toczy swoim tempem ... nic na przymus ...... a jestem pewna ze niebawem Cię zaskoczy .... i nawet nie bedziesz sie tego spodziewać :tak::tak::-D:-D:-D hehe były grzeczne szaleństwa - tak to określę :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Piąteczko a co to za imprezke urządzasz ?????????????????:rofl2: i to juz po 14 ?????

CO do imprez to i ja mam jutro ........ urodziny małża....... skąd ja wezme tyle świeczek :-D:-D hehe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Miłego dnia :)

My juz sami, pojechał właśnie do innej pracy tu na miejscu ....i do świąt tu bedzie :) także 2 tyg mamy aby sie nacieszyć :tak::-) ale cieszę sie ze ON jest taki, cały tydzien zapierdziela wraca i zamiast odpocząć jakby to pewnie zrobił nie jeden to idzie robić ..:happy:

ilonko ano dobrze jak chłop pracowity, choć w moim przypadku uciążliwe. Imprezkę mam wcześnie , bo chcemy jeszcze pogodę wykorzystać. Znajomi mięli ślub jak byłam zagipsowana , więc nie poszliśmy- ale obiecaliśmy im , że jakoś to sobie odbijemy- no i nadejszedł ten dzień

reklama
Do góry