reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Małami losiczce wysyłałam :tak: :) haha no ciekawe... a moze jednak ruszysz tyłek i polecisz do tego lasku z G co??????????? :D :-D:-D:-D wiadomo w jakim celu.... bzykobrania a nie grzybobrania :-D:-D:-D:-D:-D

Paula kociak chyba na zwiady przyszedł do Ciebie .... moze chciała oblukać gdzie lepsze żarcie serwują , czy u Ciebie czy u sąsiadów :-D:-D
Val z czasem pewnie bedzie lepiej, początku są cięzkie zwłaszcza w obcym kraju....tule .... !!!!!! Jak coś to my służymy ramieniem i rękawem :-):-):-):-)
Katka sie obija coś dziś ...... aha wedle Pani życzenia focie Papiego na grupie :) NIe mam nowych zbytnio bo wszystkie zdjęcia z tamtego dysku poszły sie j..... (piiiiiiiiiiiip)
Piąteczko TY to masz tam wypoczywać i zapomniec o calutkim swiecie :-p:-p

ciekawe jak Kasia, sylwia. Lori ... pameli nie ma......czemu ?????????????

hahaha Dzięki :-)
w kupie siła, kupy nikt nie ruszy hahaha :-D
o ślubie to on już nie raz wspominał, ogólnie o jakichś tam planach przyszłościowych albo żebym się do niego tak Ot wprowadziła, no ale HALO ! :-D

edit.: ilona24 hahahaha no bardzo możliwe
:tak: i chyba mu się spodobało, bo za bardzo nie chciał wracać do domu :baffled:

małami ajm sory :-p moze tak sformułowałam post ze tak pomysłaś .... mój błąd :tak:

NO objedliśmy sie jak bąki.... i tak naprawde to pierwszy raz od niedzieli zjadłam obiad .....:baffled:
Czas na kawkę :) zapraszam :D :-) do kawki babka ,wczoraj musiałam zająć mysli jakoś .... wyszła .....pomarańczowa :szok::szok: bo jajeczka swojskie byly hehe :) i tak wygląda moja dieta :sorry2:

Hej kochane, przepraszam, że tak tylko wpadam, ale po pierwsze net ledwo działa, a po drugie nie bardzo mam humor do pisania...
U mnie niewesoło...
Będę miała w najbliższym czasie cesarkę, to najprawdopodobniej kwestia najbliższych kilku dni (mam mieć USG co 2 dni, a po USG będzie decyzja)... Dostałam już sterydy na rozwinięcie płuc.
Zespół podkradania dał o sobie znać, a zagraża on życiu obu dziewczynek...
Ważą obecnie 1340 i 890 gram, czyli różnica jest ponad 30%, poza tym mniejsza ma za mało wód płodowych (a jeszcze tydzień temu było ok)...
Proszę pomódlcie się za moje dziewczynki, bo ja w tym momencie chyba nie potrafię...

Rany ale mialam armagedon na pol pokoju - mala lezy bez pieluchy bo ja przewijalam myje dupsko a tu nagle z predkoscia swiatla i cisnieniem niagary wystrzelilo siusiu i musztardowka - siet siet siet pol salonu bylo obfajdane a ta usmiech jakby w totka wygrala :szok:

reklama
Kasiu chyba Cię myslami zwołałam ......... !!!!!!!!!!!! skarbie jesteśmy z Wami..... trzymam kciuki bardzo mocno.... i modlitwa tez bedzie ........... dziewczynki napewno są silne i dadzą radę ... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak::tak::tak::tak: Trzymaj sie dzielnie TY i księżniczki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dobrze ze sie odezwałaś !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiemy co sie dzieje ...!!!!!!!!!!!

Marysia ale Anetka akcję zrobiła ... hehe !!!!!!! agentka :) dobrze ze w Ciebie nie celowała hehe :)

Do góry