reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

truskafffka zadzwoń do męża co by Ci ugotował coś dobrego, żeby wynagrodzić tą kanapkę :tak:

ja za chwile zbieram się do dentysty, a wieczorem do pracy także nie wiem czy pomiędzy jednym a drugim zadaniem :-D uda mi się tutaj dotrzeć, ale w pracy wejdę tutaj raczej na pewno o ile grupa będzie grzeczna, bo dzisiaj jakaś integracja :tak: ale jak się ululają to wpadnę, chociaż Wy pewnie będziecie już smacznie spały :-p

reklama
Kasiu-trzymam kciuki za Ciebie..wszystko bedzie dobrze ....a ja powynosilam z pokoju co uradzilam:-) i czekam na mezusia-malarza:-) i bierzemy sie za malowanie...a ciesze sie jak glupia ze sie doczekalam :-) :-) :-)

Kasia modlę się za ciebie i dziewczynki.....dobrze się skończy!!!

Joasia widzę że mieszkanko odświeżasz:-)

Paula he he ty to masz - jak nie w pracy do 22giej to dentysta;-)

Moja Maja gorączkuje buuu i to mocno, muszę mieszać paracetamol z ibuprofenem aby temp spadła...:baffled::-(

Poczytam co u Was...:-)

Ilona dzięki, czuję :) czasem nawet kopniaczki, dwa takie wyraźniejsze poczułam w dniu kiedy stuknął mi 16tydzień :) a generalnie Rybcia pływa, przemieszcza sie..czasem czuję bardziej, czasem mniej, jeszcze nieregularnie, ale pewnie odczucia będą coraz bardziej intensywne :)
Paula dziś niestety nic z tego, wracamy razem do domu ;)
więc się zadowolimy wczorajszymi pieczonymi ziemniakami :-p
powodzenia u dentysty ;)
Roza..biedna Maja :( zdrówka

roza- wreszcie sie doczekalam..sypialnie musimy odswierzyc bo lakier z brokatem kupilam..no i pokoj corci z rozowego na kremowy..bo po wymianie kanapy roz nie pasuje:-) ...KOBITKI - a mam pytanie moze ktorejs maluszek uwielbia ogladac bajki na dvd bo mam tego mnostwo..a u mnie podobno wyrosly akurat z tych bajek..:-)a szkada wyrzucic...

Kasiu myślami jestem z wami. wierzę że wszystko zakończy sie dobrze. dziewczynki są silne dadzą sobie radę. myśl pozytywnie, będę się za was modlić.

więcej później bo mały się budzi

No i jeszcze zdążyłam do Was zajrzeć :tak:

Roza_ no taki mój biedny żywot… mało tego dzisiaj idę jeszcze do pracy na 20:00 hahaha
:-D śmiech przez łzy...

truskafffka w takim razie gorące wspólne chwile w kuchni się zapowiadają
:-)

ja po wizycie OK, tylko nie czuję połowy jamy ustnej :-p poza tym muszę jeszcze kamień ściągnąć i uwaga uwaga 23 listopada zakładam biżuterię na dolną szczenę (aparat) hahaha :-D

Ale tu ucichło :szok:

Róża zdrówka dla Majeczki
Paula- współczuję nie znoszę dentysty
Agnes- koniecznie napisz co u Was

a ja wklejam zdj do albumów :) zostalo mi jeszcze 100. z 200 już się uporałam:)

hej .... ale miałam masakryczny dzień....super, że już wolne 2 dni:-D:-D
teraz troszkę mi się obiadek ułoży i poćwiczę a wieczorkiem meczyk oglądamy.

czytając was można się czasem posikać:tak:

malami może nie będzie tak źle na tych grzybach, ma być piękny weekend. Ja bym gdzieś pojechała.

kasia trzymam kciuki&&&&& musi być dobrze. Trzymajcie się

marysia to cię córcia urządziła:rofl2:

valkyrie może teraz jest ciężko ale pewnie będzie wam później łatwiej. Wiadomo, że to nie to samo co strony rodzinne ale plusy też są.

kurcze nie pamiętam więcej....

reklama
Do góry