reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

a tak w ogóle- to jak się wydarzy coś ważnego, to mam nadzieję, że mnie któraś eskiem powiadomi - bo net będę miała, ale czasu raczej nie , żeby zajrzeć no i małża za plecami- koszt taki sam jak tutaj, więc liczę na was

kłapciu?????????

reklama
Valky - mam rodzine porizrzucana po swiecie :-)wiec wiem jak to jest na poczatku..zreszta moj m czesto wyjezdzal do irl wiec ja zostawalam sama i tez bylo ciezko..:-)a teraz jak mi rodzinka nerwy popsuje to nieraz bym tak chciala z dala od nich mieszkac..bo u mnie nieraz to jak Moda na sukces :-)

malami - mojego brata to nikt nie ustawi:-) zaraz zmykam po laski do szkoly..wiec wpadne pozniej..a popoludniu moj m bierze sie malowanie pokoi..wreszcie sie doczekalam..az mu sie chyba odwdziecze :-) :-) :-) :-) :-)

Valkyrie bez narzekania nie ma życia, nudno by było jakbyśmy sobie nie poględziły :tak:
a co do kota to kurcze może wyczuł rybki w akwarium, albo coś…
:confused: sama nie wiem, ale to już drugi jej kot który urządza sobie takie wojaże do nas :tak: być może wyczuwa, że uwielbiamy zwierzęta i ciągnie swój do swego hahaha :-D

Malami123 no taki dzikus mały
;-)

asiu moda na sukces powiadasz... skad ja to znam w zasadzie to u mnie podobnie, jakby tak sie zastanowic...

spadam zaraz na zakupki cotygodniowe...malz wraca w piatek zawsze szybciej z kursu i trza to wykorzystac:cool2:, potem obiad, jakies pranie i tak zleci... mam nadzieje, ze zgladne do was jeszcze dzis:sorry2:... bo w weekend to wiadomo, pewie beda pustki. u mnie jutro od rana porzadki, potem ma wpasc znajomy i tak jakos zleci... niedziela obiadek, spacerek i rodzinne chwile:-D

Valy miłego dnia i weekendu :-)
mnie też nie bedzie dopiero w poniedziałek :-D my generalnie jak zawsze w rozjazdach grrrrrrrrrrrrrr kuzwa odpocząc nie można ,a G wymyślił jutro o 7 rano las i grzyby haaaaaaa ja na to jak na lato : jutro o 7 to ja śpię moj kochany heheheh niech mnie w tyłek cmoknie o tej godzinie,zamierzam sie wyspac :-D:-D:-D:-D

reklama
Malami123 tylko ja już nie wiem jak :-p stałam się bezradna :szok:
zaczekam do przyszłego roku, może na 3 rocznicę z czymś wyskoczy hahaha a jak nie to ja się nim zajmę jak obmyślę dobry plan
:-D
nie mam jakiegoś wielkiego parcia- chociaż czasami może to tak wyglądać, ale po prostu brakuje mi go tak na co dzień... bo co to jest spotykać się w weekendy i to jeszcze nie wszystkie, a w tygodniu tylko jak ja mam na tyle wolnego, żeby pojechać do niego... :shocked2:
zupełnie inaczej byłoby gdybyśmy mieszkali w tym samym mieście, w tedy to by mi to latało, bo i tak spotykalibyśmy się pewnie codziennie... :tak:

Do góry