reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Małami foch....:-p mnie tam do śmiechu nie jest Ty moja czarownico !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :baffled: Ty lepiej mi niczego nie przepowiadaj bo juz mi przepowiedziałas poród w urodziny ..... i co ??? jechałam na porodówke :-D
dziama a co sie dzieje z tym netem ????????? bez przewodowy masz jakis ?????????????????

szybko mi tu sie spowiadac co na obiad macie .......... u mnie standard BRAK POMYSŁU ......:baffled:

reklama
Ilonko - tak bezprzewodowy ale wszystko smigało jak tra lalal od 3 dni jakies grubsze akcje są i nie tylko u mnie ale u połowy ludzi którzy u nich mają. Nie może być idealnie zawsze. Mielone zrób :) no chyba że pościsz w pt to rybka z warzywami:)
Valkyrie - no a jak mały w przedszkolu sobie z barierą językową radzi???
Viola- może w dzień maluszek da mamci odpocząć. A jak tam Twoje poszukiwania pracy?

Violapop witaj!!!

jane miłego dnia!

dziama wiesz, radzi sobie jakoś... szczerze mówiąc to troche czasu straciliśmy bo przyjeżdzając w zeszłym roku w październiku nie dostaliśmy już dla niego przedszkola... wiec musiał aż do sierpnia tego roku czekać i siedział w domu bidoczek... na szczeście ma talent do języków po mamuci i moim zdaniem idzie mu bardzo fajnie, nauczycielka w przedszkolu też mówiła, że zanim pójdzie do szkoły to już będzie na pewno bardzo dobrze mówił
ilona ja ide na łatwiznę, będzie krupniok z ziemniakami i ogórami :tak:, albo paluszki rybne:cool2:

dziama wątpię bo w dzień to on w domu śpi 2x po 40 min ,chyba,że na dworze jest to więcej pośpi. A co do pracy to jeszcze nic nie znalazłam,ale też za bardzo nie szukałam,zacznę na dobre szukać w grudniu.

Ilonka wczoraj miałam zapiekankę makaronową z mięsem mielonym i warzywami,a jutro wątróbka. Dziś poszłam na łatwiznę,bo tata był na grzybach i mama mi przywiozła już zrobione , tylko muszę usmażyć z cebulką

Ilonko :):) :-D:-D:-D:-D hehehe ja od zawsze czarodziejka jestem :szok::szok::szok: jakims medium chyba byc powinnam,ale wierze naprawde ze bedzie ok :-p,tylko cholera sobie nic przepowiedzieć nie umiem grrrrrrrrrrrrrr

Valky ja też tak się czuję heheheheheh jak na 18 :-D:-D:-D:-D

dziama
no nieee ej na geriatrie to Ty się nie zapowiadasz jeszcze hihihihih
Piąteczko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a Ty?????????????????????/ WSTAJEMY NIE ŚPIMY ZWIEDZAMY :cool2::cool2:

Jane juuupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dziękuję :tak::-D:-):tak::tak::tak::tak::tak:
images

reklama
Do góry