reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

To ja idę w takim razie tez na łatwiznę i wpadam z dzieciarnią do każdej na obiad a coooooo.............:-D:-D:-D:-D:-D

Viola to cięzka noc za Wami...:-( mam nadzieje ze to bylo takie jednorazowe........ale ja dokładnie pamietam jak to jest.... Jas miał czesto taką fazę.... o 12 w nocy pobudka i koniec spania .... musiałam do salonu z nim chodzić włączać tel. i sie męczył po godzinie i zasypiał bo tak to nie spał pare godzin ..... a miał jakos z rok.........
dziama moze bedzie juz śmigać .....:tak:

reklama
poszalały z rana

dzień dobry

dziama korzystaj ze słoneczka

ilonko no wreszcie jesteś

ania a może ten koleś nie zauważył, żeś Ty w ciąży?????????

ja mam do niedzieli luuuuuuuuuzzzzzzzzzzzzz, bo małe pojechały do dziadków- odsapnę moment od nich

jaka to jest konkretnie ta maseczka z glinki?????????? bo i ja w maseczkowym szale

malami co z tą @???????

Piateczko no kuźwa nie wiem co sie dzieje była tylko wtorek środa ,wczoraj jak na lekarstwo pokropiło a dziś jak narazie nima :wściekła/y: tylko brzuch boli i prawy jajnik :zawstydzona/y::-( a jak to znowu to samo co w marcu :-:)-( ja sie chyba potne

Piąteczko maseczka z białej glinki można gotową w saszetkach w drogeriach albo aptece kupić lub w aptece jest w proszku ,ale pamiętaj tylko biała nie rozowa ani niebieska
dobra jest bo ma działanie przeciwzapalne,przeciwbakteryjne,nawilżajace oczyszczające mi pomaga na syfki itp i cera po tym ładniejsza sie robi ,robię 2 razy w tyg :)

Ostatnia edycja:
Dziendoberek

Ja juz po zakupach i po wizycie karnej w szkole :-( Pani powiedziała że Kuba jak wybiega na boisko co przerwe to większosc dzieci traktuje jak pionki tzn biegnie i obija sie o każdego mając przy tym radochę a dzieciom nie jest do śmiechu :-(. Rego sie najbardziej obawiałam bo w 1 klasie nie wychodzili co przerwę na boisko a teraz wychodzą sami.:dry:

Co do obiadu to mam cd makaronu :-p miałyście wpasć więc zrobiłam więcej :-p;-):-p

Ilonko jak tam tempusia ??? Jeszcze nie sprawdzałam u Ciebie??? I nie martw sie choć nie zazroszczę Ci tego czekania:sorry2:

Martuś ciesz sie że @ krótka . Mi cykle sie skracają @ wydłuża oj to pewnie menopauza robi puk puk :-):-):-)

Moje drogie mało mnie tu dzisiaj będzie bo szuranka pełno.

Miłego dnia 18 - nastki :-D:-D:-D

Valkyrie wczoraj spóźniłam się na jajca u Ciebie, to dzisiaj postanowiłam zrobić u siebie haha :-D

dziama86 dawaj namiary na dilera i to już
:tak::-)

ilona24 zapraszam, wystarczy dla wszystkich
:tak:;-)

reklama
Do góry