reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Rozia jak to co : hmm

Paula stanęło na tym ze do południa w niedziele ma opuścić pokój i nie ma innej opcji musi sie wyprowadzić wyprowadza sie juz miesiąc kij mu w oko wiedział od początku i sam mówił ze mieszka do końca września więc ja sie niemczuje winna w szczególności ze w sobotę z ńim gadalam i mówiłam mu ze to jego,ostatni tydzień i kropka !!!!!!!!! Nie mam wyrzutów sumienia bo miał czas na znalezienie pokoju

reklama
Idę spać dziewczynki :*

Jutro wybywam wcześnie rano, bo do domku jadę po dowód stały od auta, więc będę dopiero wieczorem... Produkujcie tak umiarkowanie,żebym później po nocach nie siedziała nadrabiając, ok ?? :-)

Kolorowych snów i spokojnego piątku Wam życzę :-)

LiLuu do końca września, a tu już prawie koniec października :eek:
ja wiem, że Tobie nie do śmiechu, ale słuchaj :tak: on się w Tobie zakochał i jak się wyprowadzi to będzie przeżywał nieszczęśliwą miłość dlatego tak ciężko mu się rozstać ;-):-)

Rozia Dobranoc
:tak:

I ja się żegnam do juterka Babulce
:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
no i jestem zniknelam bo mialam w koncu gosci z wczoraj:confused2:
Marysiu super ze Anecia tak rosnie:-)
Różyczko to teraz tylko czekamy :-)
Piateczko to kochaj go tak zeby kiedys zagral ci na urodzinach to i ja sie pojawie :-D:-D:-D
Ania ale powiedz mi jak on moze zostac skoro ty wynajmujesz ten dom i rzadzisz, tak??? Nie ma sily zeby zostal jesli sobie tego nie zyczysz!!!!;-)
Agnes ...ciezko ci bedzie wszystko ogarnac tutaj bo duzo sie dzieje:sorry:.........gratki spacerku z tym naszym pyziolkiem :-);-)
Ciekawe jak tam Jane czy daje popalic chlopakom :-D
Ilonka widzisz od razu lepiej :tak:

hej ho jestem:))))

przegrałam ale super się grało i miałam nawet szanse na wygranie :tak: nie jest ze mną tak źle ale facet to jednak ciężki przeciwnik. Może z innym mi się uda:-p

rozia zajebista instrukcja i filmiki widzę te samie co ja oglądasz:-D:-D u mnie w pracy to już normalnie boże nie można powiedzieć bo od razu całe boże boże bożenko się nasuwa:tak::tak:

a widziałyście to: Legendarny finał Mazury ORLEN Grand Slam Stare Jabłonki 2012 !! - YouTube :tak:

kurcze coś miałam jeszcze pisać i zapomniałam .... muszę zmykać spać bo jutro m ma drugą zmianę i jade do pracy z koleżanką więc nie mogę się rano grzebać....dobrze, że jutro piątek.

a no i brzuch przynajmniej przez tego squasha mnie przestał boleć:tak: :tak:całkiem o nim zapomniałam...

ania wywal tego gościa i nie przejmuj się, w końcu Ty też musisz się przygotować

można mieć kominek w bloku bo u nas sąsiedzi mają. Tylko trzeba jakieś pozwolenie mieć, no i odpowiednie podłączenie do komina. Ale w tych nowych blokach to chyba nie problem.

nic więcej nie pamiętam... sorry

dobranoc

witam sie z rana:-) i zmykam zaraz do pracy i dziewczyny do szkoly zawiesc...:-) zjawie sie pozniej..moze M :-) sie dzis zlituje i za malowanie sie wezmnie:-) ale jak to mowia nadzieja matka ....... :-):-)

jestem i ja z rańca :-)!!!

aleście płodne dziewczyny!!! dzieje się tu oj dzieje, ja nie nadążam jak na razie... niestety!

witaj ilonko! dobrze że miałaś okazję troszkę odpocząć :tak:

a więcej grzechów nie pamiętam... jest was tutaj tak dużo że mi się na razie miesza wszystko, jak przeczytam 5 stron a potem spróbuję je streścić to może wyjść niezła sieczka :baffled:

reklama
Valkyrie spokojnie ... powolutku ..... z czasem nas zapamiętasz.... pocieszam Cię tym ze każda z Nas była na tym etapie że nie wiedziała co i do czego hehe... także i TY z czasem bedziesz śmigać po BB jak szalona :-D:-D:-D:-D

Ps. przystojniach ten Twój syneczek :D

Ostatnia edycja:
Do góry