reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

ROZA - & zacisniete :-D A moja spiaca krolewna spi juz od 15 :szok: na cale szczescie w nocy jest tak samo :-) za to synus cos ostatnio budzi sie w nocy z placzem po 3 razy wolajac mame ktora z ranca pada ze zmeczenia.

reklama
Marysia to nieźle ta Twoja Gwiazda śpi :szok: :-) A mały może troszkę zazdrosny??

Dziewczynki a gdzie jest dziama?? Bo widziałam ja na enpr przed 15.... Była dziś ?? Czy ta też się ukrywa ??

Ostatnia edycja:
A co do kominka, to moi znajomi mają w bloku taki na drewno... Ale oni na ostatnim pietrze mieszkają, więc nie wiem czy to ma jakieś znaczenie...

Dzięki dziewczyny, szczepienie jednak zaliczone :) młody osłuchany, czysty, więc poszedł pod strzykawę, ale dzielny był mój maly mężczyzna, potem tylko przytulas mu się włączył i odlepić sie od mamusi nie chciał ;)

Rozia boskie hahahaha przesłałam D na pocztę, czytał namiętnie:-D i komentarz: ...yyy takie...prawdziwe :-D
Ilona głowa do góry, jesteśmy z Tobą ;)
Ania no to już coraz bliżej finiszu ;-)
Roza aaalllleee piękne wieści :D :D :D
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Rozia o kurczę ... ale to na pewno mają go legalnie? :-p bo nie wiem co by u mnie na to spółdzielnia mieszkaniowa powiedziała- oczywiście gdyby o tym wiedzieli :-D
żeby im teraz ktoś nie wpadł na chatę przez twoje wyznanie hahahaahahaha
:-D:rofl2:

reklama
Do góry