reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Jane no własnie nie wiem :-(. Najlepsze jest to że on ma takie szczęscie. Tzn najpierw go obijaja potem on odda i akurat pani widzi. No i jest uwaga w dzienniczku. Jako matka przykro mi że tak sie zachowuje bo w domu nikt go nie bije ale chyba przyczyną jest komputer niestety :-(. I tak graja w gry na które ja pozwalam . Ach na szczęscie rzadko sie to zdarza . Choć przegiał trochę. Bo 2 razy w miesiącu to juz nie przelewki :no:. Szlabanik na kompa ma zobaczymy co dalej .

Piąteczko pałeczkę przejełaś :-D ale mi juz nie oddawaj :-D najwyżej podaj Katy bo prosiła żebym jej tą moją srakę poczta wysłała :-D

Ilonko co tam ??? Wpadłaś i wypadłaś :-D

ta akcja z wczoraj już jest z komentarzem baywatch hi hi

e5029ca0bcc794bc0828b205b583e905.jpg

roza - a juz myslalam ze ty tylko ja taki zagorzaly kibic.. :-) nie wiesz ze jak sie pi....li to wszystko naraz.. wiec nie bardzo mialam kiedy zajrzec..ale sie poprawie :-) no i kompa nie mam czekam az zrobia wiec wisze na tel..i ku... mnie bierze jak mam w nim pisac...a dzieciom drugi komp potrzebny... :-)

reklama
no losiczka sprawa nie łatwa ale u dzieci to chyba normalne... ja też bym czasami z miłą chęcią komuś w pracy przywaliła:-D

fajne te zdjęcia:-D:-D:-D

idę zrobić obiad na jutro

Do góry