reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

kurna tak lecicie ze nie ogarniam... ktos mnie pytal co porabiam i skad jestem...
mieszkam obecnie (od roku) w niemczech zachodnich w okolicach Düsseldorf, siedze w domu... z wyksztalcenia jestem filozofem obibokiem a pracowalam jako manager w salonie mody meskiej...

jejku naprawde nie wiem w ogole co komu napisac... ogarnelam tylko tyle ze ogladacie jakis mecz, czy ogladalyscie... polska-anglia??? ja niestety nie mam polskiej telewizji, postanowilismy z mezem ze dopoki nie nauczymy sie dobrze mowic po niemiecku to nie bedziemy jeszcze tracic czasu na oglupianie sie polska telewizja, a szkoda :confused:...

ale wiecie co, wkurzyl mnie moj maz... wlasnie zadzwonil... robi wlasnie kurs prawa jazdy na ciezarowki i codziennie do 16 ma zajecia, normalnie przed 17 jest w domu... a tu dzwoni mi przed chwileczka kiedy ja juz chodze cala i powoli scieram podloge w mieszkaniu... ze on dopiero wyjezdza i bedzie za 1 albo 1,5, i tak w ogóle to mnie przeprasza bo on mial dzisiaj egzamin, ale nie chcial mi nic powiedziec.... WTF??? jak bedzie mial inna babe to tez pewnie wyjdzie z takim zalozeniem???

ale mam wnerw i wkurw:no:

reklama
piateczko -dla towarzystwa sciagnelam sobie pare wiruskow - tak nichcacy :-) ale to byly te niewychowane i zjadly mi troche rzeczy w lapku.. :-( a teraz w serwisie sie mecza zeby je odzyskac zwlaszcza fotki i tak juz im tydzien schodzi..a w tel net to niecg go ..... strzeli..

Joaśia no racja,jak się wali to wszystko:tak: dobrze że sposób znalazłaś aby zajrzeć do nas:-)

Valkyrie a zdał chociaż???:-) niespodziankę chciał zrobić:-)

Jane o matko to masz energii bo ja o tej porze to już o gotowaniu nie myślę:baffled:

reklama
Do góry