reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hey! jestem z powrotem!!! ale macie predkosc dziewczyny... nie wiem czy nadaze ^^... chcialam jeszcze zapytac czy macie tutaj jakias tabele, czy cos gdzie moge Was wszystki w miare ogarnac, oswoic sie z waszymi nickami, jakies informacje etc. ja nie mam nic do ukrycia i tez moge sie wszelkimi danymi podzieli, w ramach rozsadku oczywiscie :cool2:

reklama
no i proszę jak się dziewczynki poprawiły- meldują się aż miło

a ja wykrakałam- losiczko
0453.gif

Jestem :-)

Malamiu co za frajer !!!!!!!!!!!!!!szukaj Słońce innej pracy, bo się tam wykończysz, a to też na płodność niezbyt dobrze wpływa...

U nas wszystko ok :-) Mała pieknie rośnie, już jest w połozeniu główkowym i mam nadzieję,że nie zrobi mamie psikusa i się już nie obróci :-) Jak do tej proy byłą bardzo grzeczna, więc nadal na to liczę :-) Ja mam brać witaminy, bo mam spadek hemoglobiny i w zasadzie tyle :-) Na szczęście mogę używać kropli do nosa, więc jestem przeszczęśliwa, bo inaczej bym nie zasnęła dziś w nocy, bo mnie już konkretnie rozkłada...

Muszę do apteki i do sklepu skoczyć, więc zmykam.

Aaa, witam nową staraczkę :-) mam nadzieje,że sie tu zadomowisz :-)

reklama
Do góry