reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
paula naprawdę nie jest źle- żeby nie było nudno to sobie miksuję do tego za każdym razem coś innego- ale pomidor wymiata

edit
a moja trzódka właśnie wcina schabowe na pół talerza zapieczone z pieczarkami i serem

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ej Ilonka i tylko tyle???????? Kurcze naprawde lanie dostaniesz, po tylu dniach nieobecnosci nic nie piszesz co sie dzialo jak cie nie bylo itp????
Martus szkoda nerwow na takich debili, szukaj innej pracy i zostaw tego barana

piąteczko no to elegancko, najważniejsze żeby Ci smakowało i „oczyszczało” organizm :tak:

popieram w 100% KatyB, ilonko24 chcemy więcej info co u Ciebie ! :-)

malami współczuję... :-:)blink: ludzie są beznadziejni... nawet jak są podwyżki to nic nie dają bo tak wszystko drożeje a oni takie cyrki odstawiają!!!!!

piąteczka widzę, że się zawzięłaś!!!! tak trzymać:)))

ilonka pewnie Ci podam niedługo dane do tabelki z nowym cyklem:-:)-(

zaraz lecę do domu
potem będę

A ja lece po młodego. Mam nadzieję że dzisiaj pięsci nie używał :wściekła/y:. A wczoraj w ramach kary napisał 50 razy Nie będę bił sie z kolegami. Dlaczego 50 ??? Bo tydzien temu zrobił to samo i pani jako kare dała mu do napisania 20 razy więc widac nie zadziałało. A ma powiedziane że nastepnym razem ( nie daj boże ) napisze 100 razy . Może mu cos zostanie w pamięci. No wspomne jeszcze że był bardzo dumny z tego że tak szybko i ładnie napisał :sorry2::sorry2::sorry2:

Martuś brak słow na takich wyzyskiwaczy. Normalnie u nas to bedziemy pracowac tyle i za tyle co w Chinach :wściekła/y:

Cieszę sie ze zadowolone jesteście z mojej sraczki hi hi :-D:-D:-D ale już nie mam czym ......s .......ć :-D:-D:-D

Narazinko

reklama
Do góry