reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Ja tylko na chwilkę i tylko o sobie:( Jedziemy zaraz na zakupy do cerfura
Wyszłam do sklepu na chwilkę i weszłam do nowego komisu z artykułami dziecięcymi i wyszłam ze śpiworkiem zimowym do wózka:)
I jeszcze chciałam napisać,że Antoś łyżeczką dziś ślicznie je o 10 miska kaszki,o 12 całe jabłko i pół banana, o 14:30 pełna miska zupki. Tylko z butli nie je:(

Viola ja tez bylam dzis w carfurze bo w ulotce byly półbuty fajne ale zeszłam sie z dzieciakami a nie kupilam bo w moim sklepie nie bylo niestety...bo tylko w wybranych :-(myslałam ze beda bo od 3 pazdziernika juz nie jest to zwykły carfur tylko ten wielki czyli hipermarket a tu lipa :-(
czyli jednak popróbował innego jedzonka i ma w nosie mleczko..jak to prawdziwy facet,,,po mleku to sie tylko wysika a po konkretnym jedzonku bedzie brzuszek pełny hihih

HAHA , CHŁOPY TO MAJA NIEŹLE W CZUBIE :szok::-D a mój ze to woda z makaronem :baffled: i zawsze pyta gdy podaje zupę "a gdzie w niej mięso" ???:baffled::baffled: :wściekła/y: jeszcze tego by brakowało aby np w barszczu czerwonych bylo miecho :sorry2::-D niestety ale dla niego zupa przeleci miedzy zebami i po godzinie zapomina ze w ogóle jadł :baffled:

reklama
Do góry