reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

piateczka no ja taki dresiarz od małego:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:...mama mnie chciała do szkoły muzycznej na gitare a ja sie na karate zapisałam.potem mnie wcisnęła na balet w domu kultury ,byłam 2 razy,wolałam z chłopakami pod blokiem w piłkę grac,na bramce.potem zaczęłam sie uczyć boksu i Jujutsu.no i jak miałam 8 lat to złamałam nos sąsiadowi starszemu o 4 lata bo dokuczał mojej siostrze :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:,miałam trochę przerąbane...zamiast lalkami to ja sie samochodami bawiłam,no nawet teraz w mojej prasie nie znajdzie sie nawet jedna babska gazeta tylko ,,motocykl,,,świat motocykli,, itp. no córeczką mamusi to ja raczej nigdy nie byłam i juz nie bedę:baffled:. juz sie taka urodziłam to i taka umrę:tak:.

reklama
no weekendzik sie szykuje ciekawy dziewczynki,wszystko opiszę ze szczegółami! wracam do pracy i od razu zapowiem że ju w piatek pracuję tylko do południa,musze miec czas na przygotowanie wszystkiego.

pamela jak byłam podlotkiem to też mnie raczej bardziej interesowało boisko, dres i siedzenie na drzewie- ale później jak zasmakowałam tak naprawdę z musu- szpilek i sukienek to już nie potrafię inaczej- katusze cierpię, że na moją kolekcję bucików mogę tylko popatrzeć teraz

pamela ze szczegółami
sexinbed.gif
???????????????? trzymam za słowo

zaraz lapka utopię

Pamelko Kochany dresiku :-) przybij piatkę bo ja tez taki dresik jestem hehehehehe i moj G mnie za to gania ,bo ja stawiam na wygodę hehehe dziny ,but sportowy i heja do przodu co do motorku ojojoj jak ja to kocham zapisałam sie nawet na kurs ale po tym jak moj ex mąz sie na nim zabił :(... zrezygnowałam
ale kocham ta jazdę i adrenalinę i wiatr we włosach :)))))
ale ostatnio postanowiłam sie trochę odchamić i zaszalałam z kosmetyczką no iiii włosy zapuszczam :D zobaczymy jak długo heheheheh

Dziewczynki ja zmykam na zakupy a później do kumpeli na ploty, także będę dopiero wieczorem :-)

Martuś skąd ja to znam :-) Mój m też mnie goni,żebym w spódnicach chodziła i to najlepiej w takich króciuteńkich :-) Cóż jak ja mam galaretkę zamiast ud i nie da się w mini chodzić ... Ale po ciąży jak się za siebie wezmę, to będzie szła ciał :-D;-):-D

zmykam :-)

reklama
widzę, że nie tylko ja stawiam na wygodę :tak: baaardzo ale to bardzo podobają mi się szpilki, ale jak mam je założyć to jest dla mnie jak kara :-p o wiele bardziej wolę balerinki itp. no, ale cóż... niestety czasami trzeba się zmusić i założyć coś mniej wygodnego :-)
Czy któraś z Was używała może orbitreka albo steppera? Powoli zaczynają mnie męczyć "sflaczałe" uda i chciałabym zrobić coś aby były bardziej jędrne i cellulit zrobił się mniej widoczny, bo zdaję sobie sprawę z tego, że całkiem to on raczej nie zniknie :-p nie wiem czy jest on aż tak bardzo widoczny dla innych, ale ja źle się z tym czuję :-(

ciekawe co tam u Agnes :-)

Do góry