reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
piąteczko no właśnie kupiłam kiedyś mojemu K i on jakoś też na nim nie ćwiczy... dlatego pomyślałam, że ja mogłabym go przytargać do mnie i poćwiczyć :tak: kurde, bo muszę coś z sobą zrobić przez tą zimę :-)

Malami Boże tak mi przykro,nie wiedziałam że miałaś tak ciężkie przeżycia:-(.no ja tez sie staram odchamiać,ciężko idzie ale powoli coś pozmieniam:tak:.a jak tylko pojawi sie maluszek motocykl zostanie sprzedany a i M. swój odsprzeda i kupimy wieksze autko żeby si wózek zmieścił! taki mamy plan:happy2::happy2::happy2:.

no ja kiedyś miałam sześciopak,jak jeszcze trenowałam,ale teraz obrósł smalczykiem:zawstydzona/y:.bo kocham słodkie ponad życie i nie potrafie sobie odmówić:sorry2:...odkąd zaczęłam starac sie o dzidzie trenuję mniej bo boję sie że to może zaszkodzić fasolce,o której moge jeszcze ni widzieć...więc po owulce odkładam rekawice.może jestem przewrażliwiona ale po stracie dwóch Aniołków wolę nie ryzykować.ja tak myśle jak Rozia,jak zafasolkuję i potem urodzę dzidzię to zadbam o siebie bardziej,a poki co ostrożność.no i naszła mnie ochota na tiramisu,a mam w lodówce...wywołałam wilka z lasu:sorry2:

reklama
biapl o tak polecam piłke .. godzina skakania i bedziesz jechać na porodówke:-D
malami , az ciekawa jestem jak bedziesz w tych dlugich wloskach wygladac ....ale ja juz ci piałam ze pieknie Ci we wszystykich ale najbardziej w krotkich i blond :tak::tak::tak::tak: gdybym nie miala meza tyo bym sie za Ciebie wzięła hihihi :laugh2::-D
piateczko a ten steper to tylko cwieczenia na nogi tak ??
biapl zarzaz juz Ci kotek wysyłam:tak:
paula no grzeczna ( a moze jednak nie grzeczna ) dziewczynka hihi :-):-p

ale sie ciesze kupiłam za 153zł ( z przesyłką juz ) dysk 500gb :-D :-) jak na taka pojemnosc to cena smieszna :-D

aaaaa wyobraźcie sobie ze to dobre radio co kupilam mojemu Panu i władcy dopiero dzis zostalo do mnie wysłane :angry: bo producent wysłał do nich inna partie i czekali az nowa dojdzie ...:angry:masakra .... no ale tak czy siak juz bedzie .... a wczoraj poprosiłam o zwrot kasy i za koszty odesłania tamtego, to sie szybko zmobilizowały debile i wysłali w koncu :baffled:

Do góry