reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

ania no bardzo fajny ten wózek. podoba mi się bardzo

no mojego m chyba już przed rozwiązaniem nie namówię na igraszki. bo odkąd w piątek byłam u lekarza i już stwierdził rozwarcie na 1 cm to mężu ma opory. rozwalił mnie że guza nabije ale co zrobić. ale szczerze teraz to ja już marze o tym aby młody wyszedł a nie o seksiku bo mnie już wszystko denerwuje, młody wciska się w dół i ciągnie mnie podbrzusze więc mało komfortowo się czuję

reklama
Aniu jaki śliczny romantyczny wózeczek...z kolorek będzie właśnie taki? Moja sąsiadka ma tej firmy ale model carino chyba jak się nie mylę taki fioletowy, super jest ten wózeczek:)

Agnes
trzeba mężowi powiedzieć że lekarz zalecił 3x dziennie;)

Mój mały tak ładnie spał w nocy a od jakiegoś czasu budzi się co jakiś czas,no ale za pięknie by było jakby ciągle tak ładnie spał:)

u mnie mała zmiana wózka po raz kolejny ale o tym to jutro bo już lecę do mężusia a tak wszystko wyszło w ostatniej chwili jutro pokaże jaki

Dobranoc

Jeszcze z łóżka pisze a otwórz osoba ktora zadeklarowała sie kupić wózek a tak było przez 7 miesięcy stwierdziła ze go zalatwilam cena :szok::szok::szok::szok::szok::szok: A mowil żebym wybrała taki jak mi sie podoba więc wybrałam ale nic zawsze liczyłem tylko na siebiemi tym razem tez myślałam ze nic z tego nie będzie wózek zakupiony inny tańszy bo ja teraz wiecie nie w ciekawej sytuacji ale mam i sie cieszę

Pram Pushchair * Dino * swivel wheels 3in1 from lux4kids 3in1 Travel System NEW 4260261558238 | eBay

numer 47 taki fioletowy z kwiatami na budzie
Tak ostatni na liście kolorów :)

Ostatnia edycja:
reklama
Nie Piateczko ja zamówiłam nr 47 na samym dole ten w okienku koło nazwy produktu to nie ten moj jest fioletowy w czarne kwiatki :p
pi nie jecze tylko pisze jacy są ludzie bo znał cenę od początku i nic nie mowil a wiesz tak naprawdę cieszę sie ze sama kupiłam ten wózek naprawdę

:-)

Do góry