reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Ja już zadomowiona w pracy na dobre i melduję, że najszybciej będę tutaj we wtorek do południa, jak mój K będzie w pracy, bo jak on będzie w domu to muszę korzystać na zapas hahaha :-D ;-)

LiLuu słodki ten Twój upatrzony wózeczek
:tak: na początku przeraziłam się, że wybrałaś ten różowy z dodatkami panterki :szok:

Kurcze, jakby mi przyszło szukać wózka to nie wiem ile by mi to zajęło, bo teraz tyle tego jest w sklepach i na necie, że głowa mała
:rofl2:

Piąteczko no ja to raczej chuderlok jestem, ale szczerze już tak dawno się nie warzyłam i nie mierzyłam, że nie mam pojęcia ile gdzie ja tam mam i ile ważę
:nerd: ale jak tylko nadrobię i podam wymiary to możecie mnie nanieść na tabelę :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Melduję się, że żyję, ale ledwo co. Chyba ząbki w natarciu u Kubusia.
Dwie nocki temu pobudki były co godzinę ze strasznym płaczem, poprzednia nocka juz tylko 3 pobudki i też z płaczem. Tak jakby takimi atakami ból go łapie i wtedy wpycha paluszki do buźki i tak jakby sobie tam masował, bidulek mój kochany.
Wczoraj cały dzień był na rączkach i albo ataki płaczu i wrzasku, albo spał na rękach.
Dziś już było lepiej, do tego dostał alergię na coś z jedzenia. Skończyły mi sie polskie słoiczki i podałam tutejsze z HEINZ-a, obstawiam, ze albo brokuły albo kalafior, ewentualnie jakaś przyprawa - zioła, ale nie wiem jakie, bo tego nie napisali na słoiczku. Przez 3 dni było OK, po czwartym słoiczku małego wysypało. I tak się nałożyło na siebie - ząbki i uczulenie, dlatego maluszek się męczy, a mój kręgosłup wczoraj już o sobie przypominał. W końcu jest co nosić.

piąteczka - mój mąż ostatnio jak robił remont u znajomych, to wracał o 23.30 - tak, że chyba te TYPY tak mają,

ilonka - no ja tez sie nosze z tym zamiarem, w PL chodziłam na kurs, ale po 3-krotnym oblaniu egzaminu odłożyłam to na bliżej nieokreślone później i wyjechałam i później było juz za późno, a teraz czasami by sie przydało podjechac autkiem, żeby Alinka mi nie mokła

Oooo dzień dobry :-)
2 dni mnie nie ma a nadrobic ze hohohohho :-D:-D:-D to lepsze niz jakakolwiek książka :cool2:
zaraz was nadrobię powolutku ,tylko pracke trochę ogarnę :tak:
od wczoraj znowu mam stan podgorączkowy buuuu i kichałam cały dzień ,głowa bolała :((( zobaczymy co dziś bedzie :zawstydzona/y:

Losiczko dobrze ze zabek przestaje yyy tzn dziurka po ząbku :-)

Ilonka znowu zaciążona ??????? :laugh2::rofl2::laugh2::rofl2:

Katka nie żartowałam :cool2::-):-D:laugh2::laugh2::laugh2: napewno na wiosne nie wiem dokładnie kiedy jeszcze ale...wybieram sie i iiiii bedzie się działo :szok:

Rozia Ty łakomczuszku hahaha :tak:ale z tego co widziałam dodatkowe kilogramy po ciązy Ci nie grozą :* :*

Piąteczka hahah dobra jest :-D

lece bede pozniej

Hej Gwiazdy
Losiczko i ty te wszystkie torebki obszywasz recznie????
Martus ale jaja jak berety......szkoda ze nie widzisz jak mi gebula cieszy :-D
Sylwia.....milego odpoczynku:-)
Katrina ucaluj biednego Kubulka niech szybko mija mu to dziadostwo
Karolcia bardzo sie ciesze ze odpoczelas a ten dzien dzisiaj bez zolzy jak wisienka na torcie .....ja sie nie dziwie ze kazdy chce Jagodke chociazby za paluszka potrzymac.....tez bym chciala:tak:a tesciowa jak wroci to ja tak nietypowo przywitaj

reklama
Do góry