reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

dzięki roza
jupi-
smileroll1.gif

reklama
Dzien doberek :) Miałam Was soebie dziś odpuścić ale poki zdj się "zabezpieczają" nie ma zmiłuj kopia zapasowa pierwszy krok przed obróbką bo lubią się dziać cuda :) tyo wpadłam zajrzeć co u Was bo wczoraj jakaś menda smsa obiecała :p
Ilona bardzo dobra decyzja :) ja uwielbiam jeździć, mój marcin nie ma prawka i czasem bywa to uciążliwe ale z 2 strony jak by miał i miałabym jeździć jako pasażer to bym umarła :)
Piąteczko- kurka nie wiem czy z tym przypadkiem jeszcze coś zrobisz osioł uparciuch. Żeby tylko się nie ocknął jak będzie za późno.
Rozia- a kiedy tą łazienkę zamierzacie robić?
Agnes- nadal 2w1? sprzątanie nie dało rady Olkowi czas na sex :)
Karola- jak tam u mamci? doo kiedy się odstresowywujesz?
Róża- dobrze że zajrzałaś zgubo.
Truskawa- jak zdrówko puściło ci już troszkę?
Paula-zazrdoszcze tych wspólnych dni, my będziemy się widzieć w sr raptem kilka godz ostatnio na kilka dni nie bardzo mamy jak :(
katy- a jak tata? wypisały go te konowały

przepraszam więcej nie pamiętam.....

Ja wczoraj od 14-1 w nocy cykałam zdj na weselu, a dziś od 7 w pracy jestem potem na 15 znów zdj na poprawinach jakieś cztery godz i wracam jeszcze do pracy do 22 a jutro na ok 10 plener Boże żeby tylko nie padało bo się załamię normalnie. Lubie wszystko od razu załatwić bo potem się przeciąga a tak obrobię zrobię albumy i z głowy.

Miłego popołudnia

Dziendoberek :-):-):-)

Wpadam sie przywitać i spadam. Szuranko czeka:-) liscie na ogrodzie , klatka pozamiatane ( mówiłam Wam że mam tez dozorstwo??? ) Chyba nie :-(

Co do ząbka to z bólu od 1-10 dzisiaj jest 6 :-) ale tak; płucze gębulę szałwią , smaruje sacholem no ćpam proszki :-) ale dzisiaj już mniej oczywiscie. Powiem Wam że ten musujący lek na mnie nie działa :-( dostałam po nim tylko zgagę :baffled: a zębol bolał:baffled:

Ilonko super decyzja. Ja nigdy autka nie miałam a prawo jazdy mam juz 23 lata :-) Z drogi śledzie bo Ilonka jedzie :-D:-D:-D

Agnes chyba pogadała z Maksiem :-D:-D:-D

Miłego dnia babeczki :-):-):-)

reklama
Roza jutro rano pójdę.

Co do dozorstwa to ja lubie sprzatać, zamiatac liscie , odśnieżać nosić węgiel he he. Zawsze to jakaś forma ruchu i można sobie bez wyrzutów pozwolić na ciastko :-):-):-)

Do góry