reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witam z cieplutkiego łóżeczka :-)

Ilona24 ooooo kochana gratulacje :tak: już niedługo będziesz śmigała, tylko daj znać kiedy to nie będziemy wychodziły na ulice :-D ;-) żarcik :-p

Rozia użyj swojego daru kobiecego i przekonaj połówka, że jednak to co Tobie się podoba jest o niebo piękniejsze :-) chociaż na mojego to absolutnie nie działa :-( ale a nóż widelec u Ciebie się uda :tak:

A jak już się chwalimy to ja też chce się pochwalić, że w poniedziałek jadę do mojego Dziubaska i wracam dopiero w środę :-) :-D ale uwaga nie cieszyć się, bo będę tutaj wpadała jak będzie w pracy, także nie odpoczniecie ode mnie
;-)

reklama
Ilonka super!!! gratuluję decyzji:tak::tak::tak: Ja nie mogę się zdecydować...

Rozia my jak się urządzaliśmy to się śmialiśmy,że nawet nie mamy się o co pokłócić bo wszystko to samo nam się podobało

Paula to owocnego wyjazdu życzę:)

Agnes
jak leżałam w szpitalu to przyjechała dziewczyna na porodówkę prosto z supermarketu. Była 3 dni po terminie i nic nie wskazywało na poród,jak wysiadała z samochodu powiedziała do brzuszka "jak obiecujesz że już długo nie pozwolisz mi na siebie czekać to coś fajnego ci kupię" Jak stała do kasy odeszły jej wody i nagle dostała skurczy od razu co 5 min. Po drodze tylko mąż wleciał po torbę ,przyjechała o 16 o 18.30 urodziła.
Może też coś Olusiowi obiecaj?

Na grupie zdjęcia mojego tygryska

Rozia aż zaniemówiłam :eek: przepiękna łazienka :tak: oby udało Ci się taką stworzyć, trzymam kciuki ;-)
ViolaPop nie dziękuję, żeby nie zapeszyć
;-)a co tam u Ciebie i Twojej rodzinki słychać ciekawego?

Witajcie :)
Ilonko gratulacje podjecia takiej decyzji ja mam juz prawko 4,5 roku i wcale nie zaluje bo praktycznie jezdze ja wiec sie przydalo hehe
Agnes a co do porodu to nic nie wiadomo ja mialam miec wywolywany 17lipca rano a wieczorem 16 urodzilam bo mala sie chyba wystraszyla hehe
PAula to bedziesz miala udane dni :)

reklama
dzień dobry laseczki

ilonka gumowych drzew życzę kochana. bardzo dobra decyzja. zawsze to jakaś niezależność, a i w pracy się przydaje. brawo

viola tygrysek super

a ja już m odpuściłam- próbowałam marchewki, próbowałam kija- a do osła nie dotarło. nie a już siły ani ochoty się kłócić. jest dobrze jak jest i muszę to przyjąć do wiadomości i tyle- przynajmniej na trochę muszę odpuścić, bo zamiast go wspierać bardziej go dobijam- ale przynajmniej mam czyste sumienie , bo zrobiłam wszystko co mogłam

Do góry