reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Kochane ja sie tylko witam,zyczę miłej soboty i wracam do pracy... Piateczka mój M. też mnie ciągle opiernicza,że ja wiecej w pracy niż w domu,ale taka już jestem że muszę wszystko sama sprawdzić i jak czegoś nie dokonczę lub nie załatwie to nie śpię w nocy...ciężko to ,, wyłączyć,,niestety:zawstydzona/y:.buziaki dla wszystkich pań!

reklama
jestem i ja :-) A ilonki brak :-(

losiczko ja tez polecam Ci solpadheine musującą... Mnie na migreny pomagała tak jak Kasi. A pierwszy raz spotkałam się z nią właśnie po wyrwaniu zęba chirurgicznie i Pan doktor kazał mi sobie to kupić,a później z farmaceutką w pracy się zgadałam i poleciła mi właśnie na bóle głowy i na prawdę pomaga, a nie sieje takiego spustoszenia jak ketonal ... Ja wypróbowałam mnóstwo leków na migreny, nawet takie od lekarza specjalnie pod kątem migreny, ale tamte tzreba było łykać profilaktycznie, a te działały doraźnie...

wróciłam
jestem wściekła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: nic nie kupiłam bo byliśmy z innych sklepach niż chciałam :no::no::no:

kupiłam farbę do pokoju Lily do tego naklejki z Kubusia Puchatka dodatkowo chusteczki dla niej te nawilżone i sobie wkłady poporodowe i majtki siatkowe i to wszystko :wściekła/y: brrrrr ze mną jest coraz gorzej nic mi się nie chce nawet po sklepach łazić dobrze że już prawie wszystko mam dla małej bo teraz nie dałabym rady

losiczko jako farmaceuta też ci polecam solpadeinę musującą. dobry skład a forma musująca nie obciąża żołądka. no a ketonal to sieje takie spustoszenie że mój żołądek po jednej tabletce by się zbuntował. więc jakbyś jeszcze cierpiała to kup sobie chociaż z 2 tabletki i wypróbuj

a ilonki nadal brak. wczoraj nastraszyła a dzisiaj się nie pojawia. oj należy się lanie

Jezusie co za produktywne babki z Was :-D

KatyB ahaaaaaaa widzisz jaka ja zaćmiona jestem
:-p no jak miałam już kiedyś na górną to było mi co najmniej dziwnie na początku, ale liczę na to, że na dolnej szczenie będzie łatwiej go znieść, chociaż ubolewam, że będzie taki mało widoczny tam, bo ja mam zboczenie pod względem aparatów :-) hahaha ale tych kosmetycznych z kolorowymi gumkami w zamkach <3
kopytkaaaa <3

kasia_es dziękuję pięknie, na szczęście już coraz bliżej końca
;-)

Agnes miejmy nadzieję, że po tych Twoich wojażach Oluś zechce wydostać się dzisiejszej nocy, albo żebyś była wyspana jutro z samego rańca
:tak:

Pozdrawiam- jeszcze z pracy :szok: ;-)

reklama
Agnes poglaskaj uparciuszka
Pamela czasami trzeba pozwolic zeby ktos cie wyreczyl :tak:
Różyczko w koncu sie pokazalas
Losiczko oby ci pomoglo
Aniu czyli jaka koncepcja pokoju, chwal sie tu zaraz

A ja wlasnie upieklam ciasteczka, moze nie wygladaja jakos mega fajnie ale bardzo dobre, do kawy jak znalazl.......sa rożne:
z czekolada gorzka
z rodzynkami
z orzechami
z ciemniej mąki
i z jasnej mąki IMG_1264.jpg

Do góry