reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Piateczko nie widać tych Twoich obrazow :-(.

Uszyłam Marcie torebke :-) DSC00883.jpg

Załączniki

• DSC00882.jpg
    DSC00882.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 26
hej! okna umyte, chata ogarnięta a Olka nic nie rusza. jeszcze podłogi i schody mi zostały ale to po obiadku

ilonka gdzie jesteś. ja tu wchodzę odkryc twoją tajemnicę a tu cisza.

katy nie kuś kopytkami. ale bym sobie zjadła. a twoja tempka kasiu szaleje. no i dobrze.

wczoraj kusiliście pączkami no i się dzisiaj skusiłam. oj nie dobrze. potem będę marudzić.

Katy ja juz chyba wszystkie prochy przerobiłam:-( apap,ibuprom,nurofen,ketonal . Normalnie apteke mam w sobie he he.
A boleć bedzie jeszcze pewnie z tydzień :-( tak jak ostatnio. :wściekła/y:

Agnes weż Ty dziewczyno pogadaj z synkiem:-) Przekup go ciepłym cyckiem może cos sie ruszy.No chyba że mały lubi moczyc sie we wodzie he he u mamusi w brzuszku:-)

Ilonko halo :-):-):-)

Ostatnia edycja:
hejoo

Katy hahahaha i jak tam pod tablicą było?:-p:cool2::-D
pośladki na poprawę humoru mnie rozwaliły i humor poprawiły:-D
pracować bym chciała do stycznia, a potem luty, marzec w domu i siup do porodu..zobaczymy jak wyjdzie ;)

Piąteczka niezłą siłę przekonywania ma mąż:-D
ale walcz z pracoholizmem dla dobra męża, Twojego i ogólnie rodzinki, Dzieciaki byłyby szczęśliwsze gdyby miały tatę więcej dla siebie...

Losiczka biedna ta twoja twarzyczka, długo boli..
masz nowe materiały na torebki? bo ja bym chciała tą z kwiatami z rączką, ale żeby jeszcze pasek był-tak żebym przez ramię mogła przełożyć

Viola czyli dobre wieści są, macie jeszcze chwilę dla siebie. Powodzenia w szukaniu pracy

Agnes szuruj szuruj, zobaczymy czy da sie wypędzić małego uparciucha ;)

Ostatnia edycja:
Witam się i ja z rana (no prawie ;-);-);-))
Martuś, kochana, ja się modlę i trzymam kciuki i tylko mi jeszcze magicznej różdżki brakuje... Ale całym sercem wierzę, że będzie dobrze!
Katy, zbereźniku następny! Ja tu na głodzie i to jeszcze dłuuugo, a te się o seksie rozgadały na całego!
Agnes, dziękuję kochana za info odnośnie glukozy. To działajcie tam z m intensywnie, a Oluś na pewno nie posiedzi do 15.
Piąteczko, ojjj... nie zazdroszczę Ci takiego pracoholika. Walcz o swoje, bo Ci chłop całkiem do biurka przyrośnie.
Violu, to w sumie dobre wieści, będziecie mieli przynajmniej te 2 miesiące wytchnienia i mam nadzieję, że przez ten czas coś znajdziesz.
Paula, miłej pracy mimo wszystko. U mnie piękne słoneczko, a ja leżę, ehh...
Róziu, no to będzie piękny wózeczek! Ja niestety nie mogłam sobie powybierać wzorków i kolorków, chociaż nie narzekam, bo nasz jest naprawdę ładny.
Aniu, nie martw się, bo z tego, co pamiętam, to masz łożysko na przedniej ścianie, a to jest taki 4-centymetowy materacyk, który wygłusza ruchy dziecka. Ja mam podobnie: jedna z dziewczyn kopie i się rzuca, aż mi brzuch się rusza, a żeby poczuć drugą, to muszę w odpowiednim miejscu przyłożyć rękę.
Losiczko, a próbowałaś Solpadeine musującego, skuteczny jest.

Truskafko czekam na materiały. Ale nie ma sprawy pasek może byc ale zrobie odpinany ok??? A jaki kolor byś chciała??? Wyslij mi jak chcesz pw ze szczegółami co i jak .:-)

Kasia es ja już mam dosc tych wszystkich prochów :no:

Losiczko, doskonale Cię rozumiem, bo jako migrenowiec nałykałam się tego paskudztwa w życiu od groma, ale Solpadeine jest akurat na paracetamolu i o dziwo jest naprawdę skuteczne. Fajna ta torebka z futerkiem :-).

reklama
wiem, że obrazki wsiąkły, ale nie wiem dlaczego niestety

siedzę i się nudzę. od gada mojego dostałam kwiaty na przeprosiny i tyle go widziałam

Do góry