reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

ale żeście naskrobały :szok::szok::szok:heh masakra ale to dobrze będzie co czytać

pospałam teraz oglądam film z mężusiem:-)

widzę że wam też się podobała moja przygoda z misiem :-p:-p:-p:-pheh sama się jeszcze śmieje z tego
a co do oglądania tego duetu to ja też ryczę za każdym razem jak ich oglądam

reklama
Rozia ja niestety tego nie oglądam... a tak szczerze to jak zobaczyłam kobietę pierwszy raz w MasterChef, oni ją przedstawili jako znaną kucharkę to ja sobie pomyślałam "do diabła kim ona jest- niby znana, a ja ją widzę pierwszy raz" :-p

co nie zmienia faktu, ze ciasteczka w linku który dałaś wyglądają bardzo smakowicie
;-)

no ja też ją pierwszy raz w życiu widzę, ale i tak wolę ja od gesslerowej...

ania ja uwielbiam andrea bocelli, a koleś tak pięknie to zaśpiewał,że ciary miałam na całym ciele... Nawet mojemu m się podobało :-)

Ostatnia edycja:
nom ja też nie przepadam za Gesslerową, ona zrobiła tak trochę karierę nazwiskiem, bo generalnie to "wżeniła się" w rodzinę restauratorów, tak więc no...
poza tym Gesslerowa nie dorasta do pięt mojej babci :-) :tak: ;-)

a czy któraż z Was piekła może te babeczki co są w reklamie rodziny jeżyków ?

a ja dzisiaj pierwszy raz miałam ochotę na słodkie :-p więc dzwonię do Piotrusia i mówię mu że "kochanie nie zgadniesz ci dzisiaj Lily sobie kupiła ":-D:-D:-D:-D:-D

kupiłam cały karton pączków Krispy Kreme

chciałam zdjęcie wstawić ale znowu jakiś błąd mają na stronie :wściekła/y: no cóż innym razem narobię wam smaka

Bożżżżżż............... co tu sie dzieje :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
jak wróci mój m dziś to ja juz go ładnie przywitam a potem bedzie mógł Wam za to podziękować hahah :-D:-D:-D:-D zbereżniki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D
truskawa no TYś to tak pieknie wszystko ujęłaś hihih.........:-):-):-):-)

losiczka czytałam coś tam na temat własnie diety i ph szparki :-p:-p:-p no ale juz mnie pocieszyłaś własnie także chyba bedą nici z tego trzeciego kiedyś tam.. :-:)-:)-(

Rozia u mnie w lumpie pełno takich śpiworków :tak::tak::tak: teraz jak byłam w BIGU to boooooooooskie były i tanie :tak::tak::tak::tak::tak: nawet na wycenie po ok 15-20zł :tak::tak::tak::tak: na wagę wyszło by taniej pewnie coś kolo 10zł :tak::tak::tak:

dziama mówisz masz.............. MĘŻULEK WRACA SASASASA..............:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D HAHAH JAK I LOSICZKI Z WYPŁATĄ I JA TEZ TO LUUUUUUUUUUUUUUUUUUBIĘ

ale zdjęcia to juz moze Wam wszystkiego pokazę w poniedziałek,,,, bedą 3 zestawy.... szmatek , drugiej strony pokoju i z Jasia urodzinek co???????????????????????? ha....wiedziałam ze sie zgadzacie :-D:-D:-D:-D:-D:-D \

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa no i jak wraca dziś to jutro Wam coś oznajmię :tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

ha ha. pani g zrobiła napis w super karczmie w górach -jak się ktoś interesuje to na priv dam linka- cyt- baranina zajeb......sta................itd, pismem dziecka z z zerówki- a rewolte robiła kilka knajp dalej

reklama
LiLuu osz w pyszczek, jakie one są piękne :szok: no, ale cóż w PL pewnie takich nie ma...
Lily pewnie zadowolona, że może pojeść takich pyszności :-D ;-)

Gesslerowa była też w Bielsku, niedaleko miejsca gdzie mieszkam, w październiku będzie odcinek emitowany w TV- podobno niesamowicie wydziwiała
:-p w ogóle mieszkała w jednym hotelu, żywiła się w innym miejscu, a jeszcze inne "naprawiała" :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry