reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ilonko a dałabyś radę mi taki mały śpiworek kupić?? Bo chodzi mi o to,żeby był od 0m, bo większy też na ciuchach w Busku jeszcze kupiłam, ale nie mam małego... A chodzi mi,żeby był ciepły, więc najlepiej,żeby w rączkę wziąć i zobaczyć... Chyba welurowy byłby ok :-) Będę Ci bardzo wdzięczna:-)

A na marginesie jesteś wredota,że karzesz nam czekać do jutra z tą Twoją tajemnicą :wściekła/y: Oj nieładnie, nieładnie :no: Spać nie będę mogła w nocy i będziesz mnie mieć na sumieniu :tak:

a propos promocji na pampersy, to w tesco jest taka
http://itesco.pl/pobierz/gazetki/32/32-oferta-tygodnia/hm/online.swf

na 13stronie jest pokazana :-)

reklama
Ilona- ja Cie gadzie znajdę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wsiądę w ta moją "korsinę" i cię znajdę :) tajemnic jej sie zachciało na zdj poczekamy do pon ale tajemnicę dawaj teraz jak P będzie nie będziesz miała dla Nas czasu! no i ja na weselu to nie doczytam mów i to już.

Rozia kurczaczek to bym Ci juz wczoraj kupiła gdybyś z tych nudów wczoraj ten pomysł "urodziła" BO własnie taki mały welurowy był jakoś za 15zł jak sie nie mylę .....ale nie dam głowy ...:sorry2::sorry2::sorry2:
wraca chłop wiec moze uda mi sie jutro skoczyć po niego :-D:-D:-D:-D co????????????????????

a byłyście w jej restauracji???????????? fuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!! a ceny kosmos i napiwek do rachunku dołaczony!!!!!!!!!

ilonka popraw humor cioci piąteczce

OBIECUJE ZE JUTRO SIE WSZYSTKIEGO DOWIEDZIEC ;-):tak::tak::tak::-):-):-):-):-):-):-):-) NO NIBY TO NIC TAKIEGO ALE JA SIE STRAAAAAAAAAAAAAAAAAASZNIE CIESZĘ .........:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
WYBACZCIE ALE PÓKI TO NIE JEST ZAŁATWIONE OFICJALNIE NIE CHCE GADAĆ.....BO MOGĘ SIE JESZCE ROZMYSLIĆ :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

piąteczko jakoś obawiam się o moje zdrowie dlatego też nie wybieram się hahaha :-) a jeszcze jak mówisz, że ochyda i do tego droga to już na pewno nie wstąpię :-p

Powiem wam że ja lubię Gesslerkę :tak: za to jaka jest :-) jestem taka sama u mnie w pracy tam gdzie jedzenie nie może być brudno!!!! widziałyście ile z tych restauracji nie było do zamknięcia:szok::szok::szok::szok: ona by się tutaj przydała u nas w UK bo większość nadaje się tylko do likwidacji brud smród i robactwo

reklama
no tak brudno nie może być, ale ona wywija tymi swoimi lokami nad garami :-)
swoją drogą włosy to ona ma obłędne :-)

LiLuu co do Ilonki to też mi to przez myśl myknęło haha
:-p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry