reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ilona menu super, będzie żarcia..że nikt głodny nie wyjdzie :p
w pracy się nie przemęczam, opierniczam się jak tylko mogę hehe nóżki na podeścik, telefony pod ręką, komp w zasięgu wzroku i ręki, w razie czego do szafy podjechać na moim nowym wypaosionym fotelu mogę..:p
co do płci..bo liznęłam temat hihi...to wcale nie o odległość od owulki się rozchodzi :p mało tego, są badania które wskazują że o ile 2-3 dni przed owulką więcej dziewczynek to powyżej tego czasu siusiaki się zdarzają równie często ;)
generalnie -żeby zwiększyć szanse-bardziej trzeba pilnować takich spraw jak dieta, ph śluzu ;p

Dziama łoooo to fachowiec dał czadu..
co do seksu...mamy być "ostrożni" no i oczywiście jeszcze tego samego dnia po wizycie wypróbowaliśmy:-D bez szaleństw, głębokich penetracji, spokojnie..seks + inne czynności seksualne :-p i było bez bóli, plamień...więc jest światełko w tunelu ;)
Paula trzymam cię za słowo ;)

reklama
truskafffka przez te Twoje opowieści o seksie, aż mi się zachciało :zawstydzona/y:
mój chłop ma szczęście, że go tutaj nie ma, bo bym go zgwałciła :-p albo w sumie niech żałuje... :-D
a za słowo trzymaj mnie i nie puszczaj
:-)

"inne czynności seksualne" mnie zabiły :-D

Piateczko :-D wiem kochana ale wiesz :sorry2: ja na prochach ciągle wiec moge sie pomylic i odwrotnie ułozyć a wtedy jak pomyli dziurki oj to bedzie bolało he he :-D:-D:-D kumasz???

Ilonko odstęp od owu nic nie daje. Liczy sie ph dziurki tzn śluz itp ale wytłumacze Ci to jak bedziesz sie juz starać o bejbika :-D:-D:-D ale pamiętaj też ze jak masz synków to jak sie nie myle 75% nastepny tez bedzie pisiorek :-):-):-)

Truskawka :) no to dobrze ileż można pościć :) aczkolwiek mnie się cos ostatnio poprzestawiało i libido mi spadło - normalnie jak nie ja :)
Piąteczko - gdzieś sie pół dnia podziewała melduj :)

edit. Losiczko- hehehehhehehe dobde dobre :) a nóż widelec by Cię węgorz uzdrowił :) gorzej jak byś szczękościsku dostała hahahahhahaahahahahah

Ostatnia edycja:
Dziewczynki no moze bym zaliczyła wkońcu wpadke :-D:-D:-D jakby plemniczek zagnieżdził sie w dziurce he he ale po zębie :-D:-D:-D. Ratunku he he odbija mi po ketonalku :-):-):-):-):-)

dziama86 oby wróciło libido do normy jak będziesz miała "widzenie" ze swoim szczęściem :-)

wtrąbiłam dwa pączki...- wstyd mi :zawstydzona/y: mam jeszcze dwa, chce się któraś przyłączyć do grzechu ? :tak:

losiczka72 popłakałam się teraz
:-D

reklama
Paula nie namawiaj nas do grzechu paczki to zło!!!!!!!!!!!!!
Losiczko- a co przycpac na legalu Ci wolno to korzystaj :)
Ilona- wrócił ten Twój chłop już bo zdj chce obejrzeć!!!!!!!!!!!

Do góry